Torsdag.

img_5804

Nätta dagar i casa Ahtola/Mavrostomos. När en äntligen lyckas klämma in ett par lediga dagar i följd så blir det så asigt kallt att inte ens katterna vill springa ute på vischan. Bröderna Meukow och Corona är bosatta hos oss nu några dagar eftersom Serendi storrenoveras. Inomhustempen nådde det mysiga -1 grader där så djuren flyttade bort innan det blev odrägligt (dom var alltså inte där då längre). Så nu river dom vårt hushåll istället. Vet faktiskt inte om djuren eller barnet skapar mera kaos. Tycker att jag storstädar var tredje dag och ändå så hittar jag grynost och majs precis överallt.

Därtill så har Adrian nån SJUUUUUK trotsperiod nu där allting är antingen MIN MIN MIIIIIIN eller VILL INTE! På två dygn har han lyckats ramla lika många gånger från stolar rakt ner på golvet med kinden före. Han tycks liksom inte lära sig att han borde lyssna lite ibland. Nå, det kommer väl. Lite jobbigt bara att vi ska flyga 11 timmar med den där duracellkaninen om en dryg månad. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom pärsen. Flygrädd som ett as och det dämpas inte direkt av tanken på en tretton kilos mask som ska husera i våra famnar under den perioden. Har börjat drömma mardrömmar om saken. Och ser jag ens en bild på ett flyg så får jag hjärtklappning. Mysfaktor noll. Kan inte direkt medicinera ner mig heller eftersom redan nämnda barn.

I övrigt så sticker tiden iväg så hiskeligt fort nu. Program varje helg ända tills avresa. Två julfester nu på helgen, och ett bröllop ganska tätt inpå det. Bara roliga saker men ändå en viss stressnivå av allting.

Däremot är det ganska skönt att jag nu redan vet hur sommaren artar sig. Bröllopen ganska långt spikade och trivs annars också fint på jobbet. Har faktiskt inte ångrat ännu att jag lämnade en rätt så bekväm tillvaro och valde att göra nåt annat. Ibland måste en bara våga helt enkelt.

2 Kommentarer

  1. kuggekugge skriver:

    Kul att höra att det funkar för dig! Tog ju själv hoppet ut när jag valde att inte fortsätta göra inhopparturer på Yle. Det var ju inget säkert nånsin (hade ingen kontrakt eller så), men jobbade ändå 1-3 dagar i veckan så det var till en viss del en säker inkomst. Få se hur det går med ekonomin, men åtminstone känner jag mig mycket mer harmonisk nu. 🙂

    • NinaFotograf skriver:

      Allt löser sig i slutändan. Ibland måste en nog bara lita på magkänslan och köra på. Må vara lite kämpigt ett tag men upplever sällan att beslut ångras om man bara vågar göra nåt som känns bra där djupt i maggropen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: