Crossnature i solen.

cross1

Om en och en halv månad ska jag flyga österut. Det blir vår första långresa sen Australien och bara flygbiten är undanstökad så ska det nog blir så sanslöst hurja. Vi åker alltså till Thailand. Det här att inte ha haft semester sen över ett år sedan börjar kännas nu. Lite överallt. Trött. Behöver ladda batterierna på riktigt. Men eftersom jag är kanske den personen i världen som är minst intresserad av att ligga på en strand så har jag fixat lite program åt mig. Aurinkomatkat har nämligen börjat med det fantastiska initiativet att de driver Crossnature på många av sina resmål. Huuuuur perfekt? Och gratis dessutom! Och ännu mera perfekt, helt ovetande om detta, så bor vi på ett av de hotellen i Thailand som erbjuder detta. Så nu har jag bokat in mig på tre pass per vecka de veckor vi är där. Greken ska ta dykcertifikat så tycker detta blev en perfekt uppdelning för alla parter. Aktivsemester är så bäst.  Sen ska jag ju nog äta på heltid resterande dagar så helt galen är jag ju nog inte.

På tal om Crossnature så är alla fortfarande välkomna med. Efter en mörk höst på spånbanan flyttar vi nu till parkourparken i Karis city. Torsdagar kl 19, söndagar kl 10. Och ikväll kör Lina ett pass på spånbanan i Ekenäs, kl 18. Själv hade jag tänkt delta men efter gårdagens pass har jag så sjuka lår att jag knappt kan sitta på toa så ska inte leka fööör hurja här nu. Men jo, har sagt det förut och säger det igen: Detta är världens sköönaste träning (ja, förutom dagen efter) och nåt som lämpar sig för alla. Vågar man inte komma med direkt så kan man gå med i vår FB-grupp som heter Crossnature Karis. Där kan ni smyga runt en stund och sen hänga på när blygheten lagt sig.

Såhär kan det se ut.

cross2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: