Bra arbetsvecka, dåligt fejs.

”Hej fantastiska fotograf!

Vi fick bilderna på posten och de är helt bäst. Som att kastas rakt tillbaka till vårt bröllop. Du har ju fångat allt, helt otroligt! Det finns inte ord för att beskriva hur glada och tacksamma vi är över att just du var där och förevigade vår dag. Det här är bilder vi kommer att njuta av många många år. Vi kan heller inte förstå hur du kan ha varit överallt och sett allt när vi själva knappt har noterat dig varken under vigseln eller middagen. Proffs!

Ha det fint! Känns faktiskt lite tråkigt att vi inte ska ses mer, så ta och hör av dig om du vill ta kopp kaffe något tag.”

BOOOM! Det där lilla meddelandet fick jag ta emot igår. Blev så hiskeligt lycklig, ni förstår inte. Det här jobbet handlar så mycket om det sociala jobbet man gör vid sidan om det tekniska och ibland, som i livet i stort, så klickar det bara. Och då, då blir det magic. Allt bara löper. Så var fallet här. Det finaste är ju när man upplever att man hittat kompisar. Då är liksom det här jobbet bäst. Hjärta.

Haft en bra arbetsvecka på så sätt. Träffat gamla bekantingar som jag fotat hela livskedjan med. Det har varit första bebis, bröllop, andra bebis, och tredje bebis. Det är mysigt tycker jag. Får följa med hela livet. Och nu är jag hållit på en par år så är det ju faktiskt så att om typ två år kommer jag att fota min första bebissessions konfirmation! Fatta! I’m old.

Därtill så hade jag igår förmånen att träffa nya roliga människor. Gjorde ett frilansuppdrag i Helsingfors och min medföljande redaktör var också en såndär skön prick som jag kände att det klaffade perfekt med. Dessutom var det ett roligt jobb, vilket bidrar till ruset.

Det som är mindre roligt just nu är att mitt fejs ser helt slaget ut! Fått nån hisekelig klåda i ögonen och igår kväll såg jag seriöst hakkad ut. Svullet och rött i hela fejjan, huden känns som sandpapper. Det skulle hemskt gärna få gå om typ nu direkt för jag ska på 40-års fest imorn men med denna look, not so much. Jag menar, titta på detta:

IMG_5370Vad äääääär detta? (Ignorera det faktum att mina ögonbryn ser ut som om dom försöker rymma ner i ögat.) Kan inte sminka på det heller för det blir hundra gånger värre. Och linser vågar jag inte ens lägga i. Kort sagt, ser för taskigt ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: