Lurfri.

Är en trasslig person. Märkte här på kvällskvisten att jag inte sett min telefon sen jag kom hem. Bad min syster ringa mig för att försöka lokalisera den lille jäveln och efter en stunds ringande så kunde kallt konstateras att den inte finns i huset. Eller i Grekens bil. Eller i roskisen. Eller i wc-byttan (där allting hamnar just nu när vid bor med en terrorist besatt av att slänga saker i den). Nå, tur så har jag haft vett nog att aktivera Find My iPhone för efter tre sekunders sök så hittade jag den. I Pojo. Av alla jäkla ställen. Har glömt den i bilen, som är på service (ja, igen). Grattis. Det går bra nu. Otroligt stressande att inte ha mobilen, om än otroligt befriande efter cirka 15 minuters betänketid. Egentligen skulle det vara hiskeligt skönt att bara ha en hederlig Doro som en inte kan göra annat än ringa och skicka mess med (fast tydligen ringer ingen eller skickar mess mera heller så jag vet inte hur folk kommunicerar utanför diverse sociala medier längre). Hursomhelst så nås jag inte per telefon på ett dygn framöver för jag orkar inte åka och hämta den.

Annat då? Jo, kan nu konstatera att bröllopskalendern för juli 2016 nu är fylld. Dit for min lediga sommarmånad. Bara att ta emot och vara glad att jag har ett jobb. Vi får fortsätta semestrandet vintertid som vi nu insett är det livet vi valt med våra respektive jobb. Sidenote, på tal om jobb. Jag får jag titt som tätt jobbförfrågningar från Gävle. Som i Gävle i Sverige. Där finns tydligen en annan Nina Fotograf för folk blir hemskt överraskade när jag meddelar att tyvärr blir det lite långt för mig att åka över för en timmes jobb.

På lördag fotar jag årets sista bröllop. I Domkyrkan i Helsingfors! Ytterst spännande för mig, har aldrig ens varit in i den kyrkan förut. Kiva juttu. Lite oklar ännu om jag ska ta mig hem till natten eller inte. Lite rädd för att köra efter midnatt för jag är alltid så hiskeligt trött efter dessa jobb och dessutom har jag kanske världens sämsta mörkerseende. Men ändå så är det nog sen så otroooooligt skönt att vakna i egen säng efter en sån arbetsdag. Får se. Tror det blev åtta bröllop i år. Helt ok. Och lagom spridning på dom. Nu är nästa sen i januari och där ska jag faktiskt vara gäst (och fotograf litegrann)! Glädje!

Nej, nu ska jag spänna fast en cykellampa i ett svettband på huvudet (det gäller att vara kreativ när en delar rum med en liten tomte som inte nödvändigtvis behöver joina mig i läsäventyret) och fortsätta läsa Tove Jansson-biografin som jag köpte på Bokmässan. Födelsdagspresentönskemål: Pannlampa.

Godnatt.

 

 

4 Kommentarer

  1. I bland är det skönt att vara utan lur.

  2. Renja skriver:

    Haha…jag brukar läsa med en liten ficklampa på axeln 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: