Fotoväder deluxe.

Är så himla tacksam över den här otroligt glassiga hösten vi har på g just nu. Solen skiner och träden är knallröda. BUENO! Detta gör mitt liv så betydligt roligare. Vi är nästan igenom oktober och jag har kunnat fota nästan uteslutande utomhus sedan slutet av april. Hoho, sånt gör mig lycklig. Det har dessutom varit väldigt mycket jobb, och varierande därtill, så jag kan liksom inte förstå att vi snart är inne i födelsedagsmånaden, november. Visst har det varit enstaka fotograferingar i studio, som bebisarna till exempel, men dom är det nog nästan tvunget att sköta inomhus. Här följer några fina typer jag träffat under de senaste veckorna.

1 2 3 4 5

Den här tiden på året brukar vara ganska loj för min del normalt sätt, men i år har jag nog fotat mera än normalt såhär post-sommar. Eftersom övriga på firman är fullt sysselsatta med att föreviga barn i skolor och på dagis så har jag fått ta resten. Har inte hunnit göra nåt annat än jobba känns det som. Ingen träning, inget social samvaro överhuvudtaget. Som vanligt så har jag extrem angst över min sladdriga kropp för det mesta. Men ibland blir jag så trött på mig själv och mitt konstanta behov av att hålla in magen att jag bara skriker FUCK IT och äter en bulle till. Och sen mår jag skit. Igen. Och sådär håller vi på. Lagom till janari får jag väl panik igen, tränar brutalt och effektivt tills april, då jag blir sjuk av stressen, och så går en sommar och så sitter man här, lagom rund och gå till julen igen. Suuuuuuck. Men jo, det är tragiskt att hålla på såhär när man är trettio och borde inse att egenvärde inte sitter i storlekslappen på byxorna men fan, det tar sig liksom aldrig. Sads.

Men, över till nåt positivt! Har ni sett så sjuuuuhhuukt fina trädlådor jag beställt från en firma i Glasgow? Min logga graverad på fronten OCH på usb-stickan. Detta var bara en testversion för att se om detta är nåt jag bör investera i. Och jo, jag BÖR. Men som vanligt så är det ju en ekonomisk fråga. Köpa trälådor, eller äta middag? Tja, jag klagade just på min sladdrighet så kanske trälådan ändå är vägen jag måste vandra. Fina va?
IMG_5249

2 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Superfina lador, vad heter firman? Kan inte fatta att det ar ett ar sen ni var har 😦 KRAM

    • NinaFotograf skriver:

      Woodenbananastore heter dom! Huippu! O det där året gick fort. Dyker dagligen upp bilder på FB om vad jag gjorde för ett år sen. Igår var det Stora Barriärrevet😩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: