Way Up North.

IMG_5188

Överväldigad. Det är nog det ordet som bäst beskriver de tre senaste dygnen. Har varit på det bästa eventet jag någonsin varit på. Hands down. Gjorde en enorm satsning på mitt eget hantverk och mig själv egentligen, och köpte biljett till Way  Up North i Stockholm. Evenemanget var det första under detta namn och var alltså en enorm inspirationsträff för bröllopsfotografer med toppföreläsare från hela världen. Har skrattat. Har gråtit. Har känt igen mig. Har känt totalt jävla underlägsen, men framförallt har jag känt mig inspirerad så till den grad att hela huvudet snurrar fortfarande ett dygn efter att det slutat (och det beror inte på att jag åkte båt dit).

Har lyssnat på de bästa i branschen. Fått höra visdomar av människor som är på en sån nivå att de reser sju månader av året runt hela världen och fotar bröllop. På alptoppar, på savanner i Afrika, på stränder i Hawaii, eller i ett skjul på Gotland. Alla på sitt sätt. Alla med en stor integritet och framförallt ett jävla driv. Otroliga konstnärer i en bransch som återspeglar så mycket mera än cupcakes och fluffiga prinsessklänningar. Har sett vuxna snubbar bryta ihop på scenen. Folk storlipa i publiken. Rungande applåder då någon fått till en PERFEKT bild efter 700 jävla klick (I shit you not!)

Och kontentan då? Vad tar jag med mig? Jo, det här: Det är nu det ska ske. Det är nu riktningen måste skifta. Det är NU jag måste börja värdesätta det jag gör. Att hitta min egen jävla röst i den här djungeln. Att försöka förstå mig själv. Låter som ett jävla flum alltså men det gäller liksom att rannsaka sig själv och ställa den enda väsentliga frågan: Vad är det JAG vill? Vad vill JAG förmedla? Vilken historia vill jag berätta?

Och vet ni, det ska bli så jääääävla spännande. Shoot!

1 Kommentar

  1. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    WORD Nina. Du är så sjukt duktig att du kan välja vad DU vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: