Snoras.

IMG_4999

Vart försvann den här veckan då? Vet inte hur det gick till men plötsligt är det fredag igen. Och jag är sjuk! Flunssig som en seppo! Barnet har delat med sig av sina snorbekymmer och nu sitter jag här och liiiiiider. Jobbar bara halvdag idag för jag klarar helt enkelt inte av mera. Är riktigt jävla härjad alltså. Tänk er manflu, och multiplicera med tusen. Typ. Borde inte alls jobba idag men har så mycket att göra att jag inte kan stanna hemma. Måste får bort skiten tills imorgon. Då ska jag stå på benen tolv timmar i ett sträck så det är inte helt bra att gå runt med tre kilo snor i huvudet. Men, det fixar sig. Det gör det alltid.

IMG_5016

Annars då? Dagdrömmer om att bygga hus, att flytta utomlands, och att kanske reda ut varför min arm är så sjuk. Valfri prioritetsordning. Bilen borde också repareras, men har inte så mycket pengar just nu så vet inte riktigt hur den biten ska åtgärdas. Annars så händer det inte så värst mycket i mitt liv. Skönt. Är trött på action. Just nu vill jag bara bara vara frisk faktiskt. Är så himla trött på årets flunssa. Fyra månader av årets tio hittills. Ät skit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: