Fredag.

Nåja. Lite bättre stämning idag. Min käre sambo gav mig århundradets gåva och tog hand om den sjuka avkomman hela natten så att jag skulle få sova. Nio timmars fantastisk vila senare och jag känner mig nästintill euforisk. Tycker dock synd om dom där två som blev hemma. Ena miserabelt trött, den andra låter som om han sugit i sig två paket Nortti under en längre tidsperiod. Inte bra. Kunde inte VABBA idag, har bröllopsfotografering och en familjefotografering. Halvtungt rent psykiskt när en inte kan stanna hemma och avlasta men såhär är det just den här dagen, tyvärr. Har hela helgen ledig för en gångs skull så tänker maxa då istället.Vi har återigen besök från Australien så tror det blir en trip till SlowFoodFestivalen i Fiskars. Köpa lite korv kanske? Vet inte, vet bara att jag ska ta det väldigt piano och umgås lite som en normal människa.

Nästa helg börjar nämligen bröllopssäsongen igen för min del. Åker till Helsingfors och fotar bröllop hela lördagen. Sen på måndag åker vi hela familjen till Stockholm. Ska gå på Way Up North, en enorm fotosamling för bröllopsfotografer. Ska bli jädrans spännande. Bland annat så är Holdfast Gear på plats och skulle jag inte ha lagt ut varenda peng jag tjänar på min bil så hade jag belönat mig själv för sommarens slit med den här:

roam

Inte mannen då, utan väskan. VÄSKAN! Världens vackraste kameraväska. Han som driver firman och gör dessa för hand där i Texas, skrev åt mig på Insta att han säljer dessa på mässan till rabbaterat pris. Svarade att julgubben tyvärr aldrig dyker upp i oktober. Men man kan ju drömma. Har ju redan den där asbra kameraremmen på bilden här och älskar den. Blir finare efter varje användning faktiskt. Läder slits ju så fint. Kan ju se hur det känns. Ny katalysator eller ny väska? Hmmm…

Hursom, god fredag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: