Femton saker du inte visste om mig. Eller så vet du.

femton

 1. Jag är väldigt obrydd om mina strumpor matchar eller inte. Driver såväl min far som sambo till vanvett.
 2. Hela min barndom trodde folk att jag var en pojke. Klädde mig som en, klippte mig som en, och umgicks ganska uteslutande med snubbar. Detta har traumatiserat mig extremt mycket och jag är fortfarande angstig över att klippa håret kort. Numera tar man kanske inte fel med tanke på bihangen som hänger framför men ändå. Numera trivs jag tillochmed i klänning, nåt som min mor fick slåss för inför varje syskonfotografering.
 3. Jag hade planer på att bli polis efter gymnasiet. Hamnade dock av någon märklig anledning på en folkhögskola i Borgå och helt plötsligt jobbade jag inom media som vilken annan livsförvirrad person som helst. Vet fortfarande inte riktigt hur det gick till.
 4. När jag var 16 år skrev jag en uppsats på engelska till en tävling ordnad av reseföretaget EF och var en av de TVÅ i hela landet som vann och fick en del av mitt utbytesår sponsrat.
 5. Jag har ett stort ärr på högra sidan av revbenen. Fick ett dörrhandtag genom sidan när jag jagade min lillebror genom huset. Tack. Återgäldade tjänsten genom att smälla en surfbräda över näsbenet på honom nåt år senare. Varsågod.
 6. Jag har exceptionellt dåliga nerver och bryter ihop ungefär fem gånger per dag. Saker som gör mig galen är SÄR SKRIVNINGAR (!!!) folk i butikskassor som kör vagnen in i vaderna på mig, personer som inte förstår konceptet övergångsställen, och det där med att inte använda blinken på bilen tycks vara utbrett västnyländsk fenomen som gör mig seriöst på gränsen till psykbryt.
 7. Jag är livrädd för puligubbar. Alkisar. Blev skrämd av en spurgu när jag var liten och efter det så går jag inte i närheten av dom. Piste.
 8. När jag gick i lågstadiet var jag hardcore-fan av the Bold and the Beautiful. Skrev ett brev till Los Angeles och fick ett signerat foto av hela rollbesättningen. Skäms inte ens, så sjukt hurja. Thorne Forrester var min första crush… (Ok, skäms lite.)
 9. Jag har varit på Hawaii. Blev biten i knäet av en spindel. Och det regnade i sju dagar av sju möjliga.
 10. Jag får extremt obehag av torra händer eller fötter. Att gå barfota på en terass med nariga fötter gör mig nästan spyfärdig. För att inte tala om att skaka hand med någon som har händer som känns som sandpapper. Rys. Och om en nagel brustit så måste jag omedelbart få bort varandra flisa för jag blir riktigt jävla kokko annars. Detta roar min sambo väldigt mycket och han brukar vara extra kramig när hans händer är som värst, bara för att vara taskig.
 11. Har väldigt mycket tvångstankar och detta bryter ut som värst när jag är stressad. Bland annat så måste äggen i kartongen ligga på ett väldigt specifikt sätt. Inte normalt nånstans.
 12. Jag är feminist och förstår inte kvinnor som inte är det. Hur man inte kan anse sig vara det är ett mysterium.
 13. Jag har världens sämsta blodådror. En gång när det skulle tas blodprov på mig så gick det så dåligt att jag blev sjukskriven efteråt eftersom det stacks så fel att min arm blev helt blå. Gangsta.
 14. Jag har inte stulit en enda liten pryl i hela mitt liv. Inte så mycket som ett tuggummi.
 15. Jag kan inte köra båt, vilket är ett jävla slöseri med resurser. Det är ett mål här i livet. Innan jag fyller 35 ska jag vara värsta Captain Haddock.

 

1 Kommentar

 1. Helena skriver:

  Det där med strumporna känner jag igen. Tänk hur mycket tid vi sparar på att inte behöva leta rätt på två likadana strumpor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: