Det kommer, det kommer…

Det kanske ser ut som om jag gått på semester när man tittar på innehållet här. Tvärtom. Jobbar som ett as, därför bristen på roligheter här. Men snart, snaaaart ska jag bildbomba här lite. Det har varit fyra bröllop och sånt gör ju en ganska lycklig, om än lite mentalt slut. Därtill så har min bil dött, barnet klippt sig, och jag har påbörjat en ny träningsrunda. Men vi får ta upp dom sakerna så snart som jag redigerat cirka tvåtusen bilder. Lämnar er så länge med en sketen selfie på mig och den nyklippte ungen.

dip

1 Kommentar

  1. Jennie skriver:

    Ååå, nice! säger Johannes o väntar på att få gosa med honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: