Mot Svea.

1BLOGGMot Sverige! Idag tar jag Röda Båten över potten och åker återigen till det lite finare landet i väst. Kommer lägligt. Varit lite mycket på senaste tid. Ska bli hiskeligt skönt att gå på restaurang och äta utan att någon river en i örat eller att bara strosa runt i Stockholm utan den konstanta paniken att min följeslagare springer ut på vägen. Dessutom så åker jag på tumis med mamma, vilket är ytterst tacksamt då jag tänker slowshoppa runt hela stan och min grekiska hälftm som jag oftast reser med, får grov nervproblematik av allt som heter shopping.

Imorse träffade jag den här lilla typen. Bebisar i all ära, men nog är dom lite roligare när dom börjar säga saker. Just nu pågår en intensiv väckning varje morgon som går ut på att min fjorton månader unga avkomma försöker bända upp mitt ögonlock och ropar ”MORRRONMÅÅÅÅL!”  Kärleksfullt, om än lite intensivt.

Bon voyage då!

3 Kommentarer

 1. Etta skriver:

  Säger bara: rea! Här äg rea på kläder, möbler, allt. Rekommenderar twist& tango, mini- Rodini, illum reorna:) välkommen till ösregnet:)

 2. Tanja skriver:

  Hej! Funderar på att måla laminatgolvet i dotterns rum och är lite nyfiken på hur ert golv hållit? Hur mycket stryk tål golvet? Kommer ju vara en massa lego, tågbanor och annat som åker längs golvet…. 🙂 Tack i förväg för svaret!

  • NinaFotograf skriver:

   Hej! Skulle säga såhär: Go for it! MEN, en sak som tål att funderas på är hur städivrig man är. Jag målade ju golvet vitt, och hur snyggt det än är så är det ju ett helsike att hålla rent. Du kan dammsuga och tre sekunder senare se de första hårtstråna lysa där på golvet. Färgen har hållit bra. Vissa ställen tog lite stryk när jag ställde in möblerna utan hjäälp. Jättedålig idé. Skulle kanske dessutom rekommendera att måla FYRA lager istället för tre om man verkligen vill täcka allt superduper ordentligt. Och sen var noga med förtvätten, putsa det sjukt noga faktiskt. Men i stora drag har jag nog bara en positiv upplevelse av det hela. Se bara till att vara tålmodig med torktiden, hasta inte iväg i ivern. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: