Midsommarfirablas.

IMG_6909 IMG_6914 IMG_6924 IMG_6923 IMG_6927 IMG_6939Nåmen godmorgon! Medan andra brassar på med hederliga fräsiga midsommarvyer på solnedgångar och brasor så sitter jag här med cirka tio bilder tagna med en sketen iPhone. Men alltså efter att man fotat bröllop i tolv timmar på midsommarafton så fanns det inget som helst ork kvar att ens knäppa en enda bild med en ordentlig kamera resten av helgen. Så det fick bli sånt här tjafs med mobillösning. Men helgen var mycket fin ändå, med eller utan ordentliga doningar. Jobbade som sagt hela midsommarafton så jag fick följa familjens firande på distans, och inte ens det för min telefon dog så det var mest bara en stilla förhoppning om att alla hade mysigt och trevligt utan mig. och det hade dom.

På lördag åkte jag sen äntligen ut till havet och fick tillbaka mitt barn efter två nätters distansförhållande. Han var åtminstone glad att se mig. Tills han såg en glass, då var glassen roligare. Men det blev en rätt så stillsam helg sen för alla som hade firat klart kvällen innan. Luften hade lite gått ur. Fick iallafall äta lite nypotatis och sill så jag var nöjd med min lilla-midsommar ändå. På söndag åkte vi sen båt till Hangö och åt lunch på Magsinet. Det var gött, förutom att det är lite angstigt att äta ute med mitt barn för tillfället för han är lika stilla som en iller på crack. Inte alls med andra ord. Men han stoppade i sig en halv ask blåbär medan vi väntade och sen körde hans kusiner rally med honom utanför Tivoli så vi tog oss igenom den upplevelsen också. Fortsatte vidare till en lekpark där vi avslutade med att slå läppen i en rutschkana. Grattis. Sen var hela familjen så trött att vi somnade i fören när vi slussade tillbaka till Spatten. Sova i båt = BÄST. Hemma halv sju och sen försökte vi varva ner överspeedad unge som slutligen somnade i muminlakanen där före halv tio. Och då började jag redigera bröllop. Kom inte så långt, fruktansvärt härjad.

Den här veckan åker jag till Sverige med mamma och det ska bli ofantligt skönt. Och så väntar bröllop nästa helg igen, den här gången i Hangö. Och så rullar sommaren på. Känns skönt att det regnar, gör att avsaknaden av sommarlov inte känns så brutalt. Men jo, skulle ändå inte byta med någon annan. Mitt jobb är så himla gälit najs.IMG_6940

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: