Högholmen.

Bloggut1 Bloggut2Goddag goddag! Har haft ett par dagar ledigt från jobbet. Så. Himla. Skönt. Varit lite kaputt i huvudet efter senaste veckors arbetsprestation så de där lediga dagarna var sen en total urladdning på alla fronter. Tränade två kvällar, gick på zoo, och tog tre timmar tupplurer med mitt barn. Behövdes. Varit ganska slut i huvudet på senaste tid så har inte ens orkat öppna mejlen eller svara på meddelanden de två dagar jag inte var på jobb. Förlåt alla, men jag måste lära mig att inte jobba när jag är ledig. Får grov ångest av att det blinkar rött i telefonen hela tiden men funderar ärligt talat på att ta bort den där automatiska mejlhämtningen de dagar jag är ledig, blir bara sjukt stressad. Att driva firma är ju lite 24/7 men ibland måste man bara koppla ur.

Städade hela huset igår, en lämplig syssla när man inte fungerar riktigt så skarpt rent mentalt. Och idag var äntligen nån firma hos oss och fixade stoppet vi haft i avloppet i EN månad. Grattis liksom. Men nu var det minsann tvunget att åtgärdas för under helgen blir hela vårt hus invaderat av SVENSKAR. Vi firar KesäJoulut hos svärfar vilket innebär att släkten samlas och äter mat och dricker sprit. Blir trevligt. Barnet åker på semester till sin farmor. På fredag åker dock han och jag till havet. Det behöver vi.

Högholmen var för övrigt ett riktigt ypperligt resmål för en liten parvel. Trots att Adrian bara är ett så var han helt begeistrad av alla djur. Är själv lite kluven när det kommer till zoo-frågan. Känns ju hemskt att djuren finns där inspärrade på små ytor till allmän beskådan men å andra sidan så har åtminstone Högholmen ett stort engagemang för att att bevara djurarter. Mest synd tyckte jag om örnarna som satt där och spejade. Kändes lite tråkigt för dom. På alla fronter. Adrian var ännu på kvällen inställd på animal-mode och satt storögt och sa EON (lejon) och morrade med sitt obefintliga R. Sen skrämde han sig själv och började gråta när han tänkte på ett morrande djur och sen slutade vi prata om saken. För övrigt så är det så himla sött nu när han börjat prata så himla mycket. BLÅBÄ är veckans ord. Bä bä vita lamm kämpar vi på med men han kommer inte längre i låten än just BÄÄÄ BÄÄÄ vilket blir lite tradigt i längden för oss åhörare.

För övrigt så kunde jag leva på CandyKing just nu. Det enda jag är sugen på. Dygnet runt. Inte bra. Åtminstone är träningsivern tillbaka. Har sjukt ont i magmusklerna idag efter de senaste dygnens prestationer i diverse parker. YES! Och jättekul att vår Ekenäs Crossnature tagit fart så fint! Över 25 personer dök upp i tisdags. Heja heja!

 

1 Kommentar

  1. Miini skriver:

    Ååh vad kul att höra. Vi ska åka till Högholmen nästa vecka och jag tror det kommer att vara en dunder succé!
    Alltså det är ju helt sjukt roligt när dom här bebisarna börjar tala 😉 … Elwins favvo ord denna vecka har varit kocka (klocka), isch (dusch), gis ( gris). Bara för sött 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: