Nu, ni!

IMG_6693Hurra hurra hurraaaaa!!! Äntligen kan jag träna igen! Igår kväll fick jag äntligen joina resten av min Crossnature-trupp i Pumpviken. Det blev en intensiv timme med mycket skratt och muskelkramp. Så. Jäkla. Sköj! Mår så himla mycket bättre av motion, det är helt sjukt hur mycket det påverkar mitt humör. Och framförallt mitt matbeteende. Tränar jag inte, så äter jag riktigt jävla illa och som en följd av det så mår jag sen ganska dåligt på alla plan. Kände mig nästan hög då jag satte mig i bilen efter passet igår. mycket betyder träning. Detta är faktiskt den bästa träningsformen jag någonsin provat på. Utomhusträning året runt oberoende av väder. Aldrig ångrat ett pass ännu, oberoende av hur mycket hagel man fått i nacken under den där timmen. Alltid skön fiilis när man haltar därifrån. Speciellt nu på försommaren är dessa pass guldvärda. I Karis tränar vi två gånger i veckan, onsdagar och söndagar. Kom med! Är i urdålig form just nu men ändå klarade jag gårdagen så kan lugnt säga att alla kan, alla orkar.

På tisdag börjar den nya gruppen i Ekenäs. Start från Skitviken kl 18.30. Ingen förhandsanmälning krävs, inte heller någon förhandskunskap. Man jobbar efter egen förmåga. Dessutom är denna grupp öppen även för män. Den vi har i Karis är ju ganska långt riktad mot mammor men även där har vi haft blandat med folk och träningen funkar för vemsomhelst. Jag ska delta om jag får barnet placerat nånstans imorn. Är redan i Ekenäs den dagen eftersom jag jobbar här men lite segt att inte se Adrian mera än en timme den dagen. Vi får se. just nu är jag så grymt motiverad igen. Köpte en bok förra veckan för att kunna fortsätta min era med MammaFitness.IMG_6695

Den kom igår så nu ska jag börja ta tag i min hemmaträning igen. Samma upplägg som det träningsschema jag följde online i våras men nu måste man pusha sig själv lite hårdare. Mycket slit, men så himla skönt när det löper på. Ska bara undvika att stressa ihop av detta. Ska ta det lite mera pinao och träna de dagar jag verkligen ORKAR. Får se hur jag gör till hösten, om jag investerar i ett gymkort. Hade gärna fortsatt träna hemma men är uppe i så tunga vikter nu att dom jag har hemma börjar vara lite bristfälliga. Man måste ju lyfta tungt för resultat och det är det inte med några pyttehantlar. Men det är så himla dyrt med vikter så måste lite kalkylera vad som lönar sig.

Push it.

6 Kommentarer

 1. Jacki skriver:

  Vilken tid är träningen alltså i karis? Ifall man sku komma med?

  • NinaFotograf skriver:

   Söndagar 18.15, onsdagar 18.30. Dock inte denna onsdag för det var nån knattedag eller nåt så ingen kunde komma. men välkommen med och prova på söndag! Vi kan cykla i kimppa:)

 2. Jacki skriver:

  Jess, det kan vi 🙂

 3. Mari-Helen skriver:

  Finns det mer info om Ekenäs gruppen någonstans? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: