Fredagsrus.

IMG_6644

Är det fredag idag? På riktigt? Känns inte som fredag. Har tappat all tidsuppfattning märker jag. Varit en sjukt intensiv dag igen. Varit på benen och fotat sen tio imorse. Vi hade lite väderpanik hela dagen eftersom det liksom inte kunde bestämma sig om det skulle ösregna eller om solen skulle skina från klarblå himmel. Vi hade hursomhelst ett sjukt flyt och lyckades pricka in alla fotograferingar i luckorna då det inte öste ner. Började dagen vid Knipan. Fantastisk himmel och sekunden jag var klar med fotande där så öppnade sig himlen och regnet öste ner.

IMG_6654Tog sedan en snabb paus från allt som heter jobb, mötte upp snubbe och barn och tog lunch på Bossa Nova. Kändes skönt att hänga med dom ett tag. Har sett Adrian i vaket tillstånd ungefär tre timmar per dag den är veckan. Hjälper ju inte direkt det onda samvetet när Greken säger till barnet som inte ville kramas ”jaaaa, Adrian… förstår dig när mamma bara är borta hela tiden.” Han sa det ju med ett jävla skitigt grin på läpparna men man blir ju ändå lite disträ av såna kommentarer. Försökt kompensera med att vara en strålande mor när vi hängt vid frukost och läggdags. Idag badade vi badkar… ja, ända tills barnet bestämde sig för att han hellre ville spruta ner badrummet med duschen och badandet tappat sin charm.

IMG_6658

Imorgon kör vi sista rycket för den här veckan. Får åka till Svartå och fota student med häst! Lyllos mig! Älskar hästar. Och dessutom ett välkommet avbrott från Knäset en stund. Dit åker jag sen igen efter lunch och avslutar den här galna veckan. Och sen väntar en veckas datorjobb varvat med ett par studenter till och så kommer bröllopssäongen efter det. Och sen tänker jag ta ledigt några dagar. Sova ett av dygnen, snusa på mitt barn resten av tiden, och kanske, bara kanske, ta mig ett litet jogg på vischan. Tupla bygger inga starka kroppar har jag märkt.

Goooooood natt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: