Jobba, jobba, jobbaaaa…

IMG_6615

Nu är vi halvvägs igenom vad som kan kallas en ganska intensiv arbetsperiod. Vi har drygt femtio personer som ska fotas på enskilda porträtt under en dryg vecka. Det gör en lite sinnesslö, minst sagt. Vet inte vad som är huvud och vad som är fötter när jag landar hemma kring klockan sju varje kväll. Men roligt är det, om än lite tungt rent mentalt. Vi har dessutom den konstanta stressen av om vädret är på vår sida eftersom vi fotar kring 90 procent av materialet utomhus. Hittills har vi haft väldigt tur. Igår var det lite havstressigt på slutet när regnet vräkte ner och vi hade ett antal personer ännu ofotade. Men det fixade sig ändå. Ytterst skönt. För fixar det sig inte den här veckan så flyttas allting framåt en vecka vilket gör processen så jävligt dryg. Men otroligt roligt att träffa så mycket folk på en ytterst begränsad tid.

IMG_6628

Och dom stackars kidsen får bara göra som jag säger och studsa omkring maniska i ösregn och leka att dom är överens med mina visioner. Imorgon kör jag lite Karis-runda och det ska bli ett välkommet avbrott. Huvudet klarar bara av en viss mängd kreativitet på samma plats så det är bra med lite avbrott nu för nya miljöer. På fredag är det back to business i Knäset.

Och mitt barn hänger med sin far och jag och han träffas vid frukost varje morgon, och ett par timmar på kvällen innan vi säger godnatt. Nätterna har varit rent ut sagt skit de senaste dygnen. Vet inte om det beror på att han fått TVÅ kindtänder på en vecka eller det faktum att han bara tycker att vi umgås för lite på dagen. Inatt tog han priset då han började larma vid ett och tror minsann att han ännu rullade på där före fyra. Vid sex ringde min klocka så idag vid lunch var jag så trött att jag seriöst funderade på att skjuta koffein rakt i armen för att ens kunna stiga upp. Nå, piggnade ju till efter ett tag och dagen löpte fint sen. Kom hem och bjöd min pappa, som är gräsänka den här veckan, hit på grillmat.

Greken har nu tagit över min flunssa och hur jävliga två månader med flunssa än är så motsvarar det tydligen inte hur en man med motsvarande fiilis i två dygn mår. Ho ho… kan vi bara få vara friska här snart? Börjar vara tärande.

IMG_6635Vi har köpt potta nu. Adrian tror dock att det är en hatt. Han är inte så skarp ibland.

Jag börjar ju dock känna mig lite bättre nu. På söndag SKA jag iväg på Crossnature. Kvällspass i Pumpviken. Jag skiter fan i om det regnar snöbollar den dagen. Jag MÅSTE få röra på mig nu. Andra hugade är välkomna. Ny tid dessutom, 18.15, vilket passar mig väldigt bra. Söndagarna är annars också helt sanslöst uppbokade den här sommaren men kvällarna ska funka. Som komplement har jag nu även köpt Olga Rönnbergs bok, Styrka för Kvinnor, som i princip är basen för mitt program med pt-online. Men måste nu bara köra själv, utan stress. Mår ganska skit rent kroppsligt efter den senaste tidens förfall. Framförallt mina axlar är helt paj så efter nästa vecka så ska jag boka in mig på fysio hos nån vänlig själ som har tid. Bäst att göra det nu, innan det låser sig helt.

Men först ska jag ta mig igenom dessa sista dagar i maj utan att bryta ihop eller få ännu sämre fiilis än jag redan har för att jag inte hinner hänga med min avkomma mera. Han har ju det fint med Mavve och alla andra men ändå känner man sig så sämst ibland. Men när nästa lediga dag kommer så tar jag snubbe och barn under armen och drar till typ Högholmen och tittar på kameler eller nåt. Känns som att vi behöver lite gemensamt häng.

1 Kommentar

  1. Mamma skriver:

    Och här sitter jag på en grekisk ö och njuter med en av mina avkommor! Snällt att du tar hand om din far!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: