Tacksam.

Lite god fiilis på kvällskvisten är aldrig fel. Snor Linns lista och listar här, utan inbördes ordning, saker som jag är extremt tacksam över:

– Att Anki ringde mig häromdagen och vi pratade 27 minuter i telefonen och skrattade 26 av dom. Förstår ni hur fint det är med polare som man haft sedan man föddes?

– Mavve, som trots att han aldrig kommer att låta mig få en hund, ändå är rätt så gosig.

– Att alla i vår släkt är så otroligt gölliga med vårt barn. Morfar, farfar, farbröder, mostrar, fammo, mommo, kusiner och allt däremellan. Han om någon är välsignad.

– Min kropp som ibland är ett jävla angsigt hatobjekt, men som trots det kämpar på och är stark som satan och om jag behandlar den väl belönar mig med otroligt god fiilis. Underskatta ALDRIG vikten av en fungerade body, hur pizzadegig den än är. Nåt som två veckor influensa lärde mig.

– Mitt nya jobb. Har världens bästa chef, och superbra kollegor med kakkahumor och asdålig läppä men som inte ger mig nåt annat än bra vibbar på daglig basis. Få förunnat.

– Jag ska åka till Thailand i februari. Är tacksam över att jag överlag fått resa så ofantligt mycket under mina tre decennier på jorden. Försöker lära mitt barn vikten av att se olika kulturer och platser, vet att det gett mig själv så himla mycket. Trots flygrädsla så är det så jäkla värt mödan ändå.

– Min mamma som är så himla hygglo på alla sätt och vis. Och pappa som blir ungefär två år gammal när han umgås med min unge. Den kärleken alltså.

– Samma sak med svärmor, finns alltid tillhands.

– Ljusa försommarkvällar och mina värdelösa tomatplantor som jag pajar på varje dag.

– Att jag kan läsa och faktiskt njuta av det. Fatta vilken ynnest att bara kunna tappa bort sig i ett par timmar och sen kunna fortsätta nästa kväll. Händer så sällan nuförtiden men när det väl gör det, mumma…

– Och till sist är jag tacksam att jag jobbar 50 meter från Pappagallos glasskisok i Ekenäs. Living the dream.

4 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Haromdagen fick jag san otrolig himo pa Pappagallos Lakrits glass, undrar om jag kan bestalla online haha 🙂

  2. Mamma skriver:

    Bra skrivet Nina. Du har nog anlag för skrivandet också så det i kombination med att vara en bra fotograf är ju minsann någo att vara stolt över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: