Mikkeli.

IMG_6534
BloggUT BloggUT1 BloggUT2Greetings! Tog ledigt den här helgen (nja, lite iallafall) och åkte bil lite för många timmar norrut. Vi var tvungna att åka på begravning på lördag men förlängde vår visit lite och stannade två nätter på Grekstugan i Mikkeli. Vackert så. Är ju själv lite angstig när det kommer till insjöar, hav skall det vara. Men nåt som den här stugan bjussar på är ett så fantastiskt himlavalv varje kväll att det nästan är förlåtet att vi faktiskt bara har en sjö framför oss. Skön paus att komma bort hemifrån lite, även om syftet med resan ju inte var värst muntert. Men barnet var glad för han fick trakassera sin farbror och farfar hela helgen lång vilket innebar att jag fick lite paus från hans plåsterbeteende. Doppade mig inte ännu heller, sen start i år på den fronten. Har blivit så jävla chicken på senare år med det där. Plus att flunssan kryper där i bakhuvudet fortfarande så jag vågar inte ge mig ut på dylika äventyr. Staplade ved och åt mig fördärvad istället.

Nu blir det nog en paus innan vi ger oss uppåt igen. Inga möjligheter alls. Får nöja mig med andningspauser på Spatten när det finns ett dygn eller två över. Adrian var trött som en räv när vi kom hem för han sov hela natten utan avbrott och vaknade inte förrän halv 8 imorse. Tänk, att halv åtta numera är vad jag klassar som sovmorgon. Vilket jävla skämt alltså! Nå, jag tar halv åtta närsomhelst om alternativet resten av veckan är 5.35. Glad som en lärka förde jag sen honom iväg till dagis. Dom skulle på vårutfärd idag. Tack, Solbacka! Är så himla glad att vår pojke fått så fin plats att tillbringa dagarna på.

2 Kommentarer

  1. Annika skriver:

    Jag är också van med havet så vi fick oss ett gott skratt för någon dag sedan när vi körde förbi Karis och vår treåring utbrast: titta, havet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: