Hästar och bristen på slips.

Heppa

Och så går en arbetsvecka mot sitt slut igen. Vojne vojne… Igår fick jag åka till Svartå på eftermiddagen. I strålande kvällssol träffade jag Linda i en hage. Blev lite halvt uppäten av en överkär häst. Jagade ponnyn. Hade det gött. Skönt med det här jobbet, att det är så mycket kontrast i arbetsdagen. Dock så har senaste veckan varit EXTREMT mycket jobb i studio och vid datorn. Har snittat cirka tre fotograferingar per dag vilket kanske inte låter så mycket men tro mig, det är ganska intensivt. Skönt att det nu kommer två dagar då jag är helt ledig och hinner ladda om lite. På tisdag kör vi igång med studenterna och då gör jag inte nåt annat under två hela veckor. Gälit. På söndag ska jag fota en familj.

Igår hade vårt dagis nån liten fest på gården. Vi som är såhär nya i den svängen förstod ju liksom inte att det handlade om en officiell avslutning. Vi trodde vi skulle sitta på en bänk och äta lite isglass. Så när vi traskade iväg med ungen dit (han var ledig den dagen) så tänkte vi inte så långt att vi kanske borde klätt på honom nåt annat än en leggings och ett par slitna tossor. Gården var full med ungar och föräldrar i klänningar och finbrallor. Vi kände oss som lyckade föräldrar. Mycket. Lyckade. Sen bjöd barnen på show och det delades ut blommor och nåtslags betyg till kidsen som nu åker vidare till skolan. Och så fick personalen presenter. Sällan har jag känt mig så sämst. Ingen present, ingen slips i siktet i vår familj. Nå, vi lärde oss till nästa år. Mest grämer jag mig över att jag inte ens hade kameran med. Adrian deltog ju också i programmet där i ett skede. Han var nånslags fjäril men såg nog mest bara förvirrad ut där han dansade omkring.

För övrigt så somnade jag tjugo före åtta igår kväll. Och min flunssa är tillbaka efter sin paus på två dygn. Eehhh… känns lysande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: