En torsdag.

Insta– Fick nya följare på Instagram idag. Den här var bland med dom. Jaha, säger man. Är det nån vink? Även nån vid namn luxury car dealers of Dubai fick för sig att en sliten småbarnsmorsa i Karis kan va nåt för deras marknad. Man vet aldrig när jag slår till och köper en sportbil. Man. Vet. Aldrig.

– Fick även min affisch från Printic idag. Synd bara att jag inte vet vems affisch jag fick för ingen av personerna på postern härstammar från mitt bildgalleri på min iPhone. Nu sitter säkert nån stackare i typ Ukraina och undrar vem fan den brunögda bullbebisen som huserar på deras plansch är. Får väl hoppas att det inte var nåt oanständigt på collaget.

– Jag har inte tränat på över en månad. Känner mig riktigt jävla angstig över detta. Känner mig nästintill normal rent hälsomässigt nu, minus smak-och luktsinnen. *ta i trä* Men tyvärr så kan jag inte gå på Crossen på söndag ändå, måste jobba. Däremot så vill jag tipsa alla ekenäsbor att Crossnature kommer att ordnas även i Ekenäs under sommaren! På tisdagskvällar, tror jag. Kan fixa fram mera info för den som är intresserad.

– I juni åker jag till Sverige med min mamma. Bara det. Och vet ni, det ska bli så sanslöst SKÖÖÖÖÖÖNT! Har inte gjort nånting hurja sen typ februari så det liksom rycker lite i fiilisnerven.Vill även åka till New York i höst men före det ska jag beta av cirka sjutusen jobb och sen bota en ganska hysterisk form av flygfobi. Sen kanske… kanske. Kanske inte.

– Imorgon är jag LEDIG! Tänker inte göra nånting. Inte ens lite. Kommer säkert att klättra längs med väggarna men jag måste lära mig att såna dagar är nödvändiga ibland. Och i ärlighetens namn blir dom dagarna ändå aldrig lediga. Vem försöker jag lura? Vi driver två företag i vårt hushåll. Lediga dagar existerar inte. Vi har timslånga luckor, om vi har tur, där inte nåt akut flåsar oss i nacken.

– Adrian har förstått konceptet bajs. Frågar man ”vad har du i blöjan?” så svarar han konsekvent KAKKA. Så, nu har vi väsentligheterna under kontroll här. Mamma. Pappa. Kakka. Och nu går den lilla parveln lite här och var. Så himla skumt ändå. Just var han en liten burrito, mittiallt har vi en evighetsbabblande farbror här. Laiffi.

 

2 Kommentarer

  1. Annika skriver:

    Gärna mera info om Crossnature i Ekenäs, tack! Nu börjar mina ursäkter ta slut, det var sååå långt att köra till Karis för att delta tidigare.
    Kan man komma med fast man är i helt urusel kondis, hur betalar man och kan man ha barnet med eller blir det för stökigt?

    • NinaFotograf skriver:

      Man kan komma med oberoende av kondition. Konceptet är ju det att man arbetar enligt sin egen kropps förutsättningar. Som exempel kan jag nämna att när vi körde igång i augusti så klarade nästan ingen EN enda armhävning på raka ben. Vid årsskiftet snittade dom flesta c FEMTON utan problem. Det finns en Facebookgrupp som heter Crossnature Ekenäs där info kommer att ligga kring den gruppen. Gå med där! Första gången är gratis, så man får kika hur det funkar. Det brukar funka fint med barn med. Är dom i vagn är det ypperligt. Lite större barn brukar underhålla varandra. Kom med och prova iaf! 2juni börjar det i Ekenäs, kl 18.30. Mer info får du genom att mejla info@crossnature.fi Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: