Torsdag… tror jag.

IMG_6380

Pappan i hushållet återvände igår efter nästan en veckas frånvaro från oss. Och jag blev så trött sekunden som han kom hem att jag bara somnade som en sten i rena lakan. Hur mysigt det än är att tillbringa kvalitetstid med sin unge så är det ändå så himla skönt att dela det med någon annan. Dessutom fick ungen vaccin igår vilket gjorde att han var lika uppiggande som en blöt trasa igår kväll och hela natten. Feber, magen totalt galen, och ont, ont, ont. Stackars barn. Dessutom har han sin sjätte tand på väg ut så den bidrar ju inte direkt till någon munter stämning. Sex tänder på två månader… litet slitage på den lilla typen. Sad smiley.

För övrigt så hade jag ju en städfirma på besök igår. Kom hem till ett städat hus och rena fönster. Den lyxen, större än en resa till Thailand i det här skedet av mitt liv faktiskt. Övrigt så är jag ännu lite krasslig men vi ska väl tro att det börjar lätta nu. En och en halv månad blev saldot på den bobban. Har aldrig känt mig så ur form som jag är just nu. Fy fan, rent ut sagt. Känns piss med tanke på hur jävla hårt jag skötte mig från januari framåt. Nya tag bara… måste bara hitta orken igen. Livrädd att denna smitta slår till med full kraft om jag inte väntar tills jag är helt återställd igen.

4 Kommentarer

  1. Annika skriver:

    Får jag vara nyfiken och fråga vilken städfirma du anlitade? Har nämligen tänkt ge mig själv nytvättade fönster som morsdagspresent i år.

    Själv hoppas jag också att sjukdomarna är slut för den här vintern/våren. Har aldrig i mitt liv varit så sjuk som i år, ännu den här veckan kom en maginfluensa som en mycket tråkig överraskning.
    Massor med energi till dig!

  2. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    I feel u med det där att vara två. Johan e som en extra bebis nu när han går på kryckor. Mer krävande än en fyra-veckors pojke dessutom. Kill me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: