Måndag.

IMG_6313 IMG_6314Ganska skönt ändå, att inte göra nåt annat under en helg än att sitta och tittar på ett svanpar som ruvar utanför fönstret. Därtill så smällde vi upp lite nytt tak på den renoverade gammelstugan. Några våghalsiga kids simmade i havet, jag bastade lite, åt mycket mat, och tog det ganska piano från fredag till söndag. Barnet har börjat stappla sig fram och tog cirka fem steg i lördags. Såg inte så stabilt ut direkt.

Greken har åkt till Istanbul på nånslags Mancation så jag och Adrian kör hårt på tumis. Har ju inte börjat så bra. Igår fick han psykbryt och vägrade sova. Höll på med nattning mellan 20 och 23. Sen mådde jag så dåligt att jag bara ville gråta av min egen otillräcklighet. Hatar att jag blir frustrerad av hans trötta humör men ibland blir det liksom lite för mycket.

Imorse så började barnet med att ramla och så slå ögonbrynet på sin cykel, för att sedan forstätta med att dunka pannan i butiksvagnen fem sekunder efter att vi hade rullat in där. Gallskrik vid bananerna och så fick jag muta honom med en vindruva för att få slut på eländet. Har aldrig handlat så fort i hela mitt liv kan jag berätta för er.

Därtill så borde bilen besiktas IDAG. Igen ute sista dagen. Nå, det hinner jag ju inte med. Har inte ens sommardäcken på ännu. Bra går det. Och så har studiotaket ramlat in eftersom där bor nåt djur på vinden och det tycks ju aldrig åtgärds, golvlisterna i köket ligger utspridda över golvet efter maskinbytet, och rent allmänt så går saker inte min väg just nu.

Men idag drar jag och mamma och mommo iväg till Gullö för att titta på Blomdalen, återkommande tradition. Sen ska jag plocka upp mina nya Vans och sen vet jag inte vad resten av dagen bjuder på. Får väl åtminstone se till att Adrian har hjälm på sig resten av dagen innan vi har ännu en pannsmäll innan den här måndagen är över.

IMG_6311En stillsam matros innan humöret brakade löst.

2 Kommentarer

  1. Pia skriver:

    Här har vi också någon får av ett års kris på gång! Man kan å vill precis allt men så vill de ju ändå gå åt skogen.. Å humöret sen, de går upp å ner i raserfart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: