Uncategorized

Mayday.

 Igår när jag nattade Adrian fick jag helt plötsligt ett sånt grymt tryck över näsbenet att jag trodde att jag skulle krevera. Pinan fortsatte imorse så kag tog bilen och körde till sjukhuset. Efter en månad med förkylning så sa min kropp tack och godnatt. Tack Buddha så var där folktomt så jag var in och ut på tio minuter med konstaterad bihåleinflammation. Den första i mitt liv.

Och efter en totalt lamslående huvudvärk i några timmar så mådde jag äntligen lite bättre efter mediciner, nässpray och en ganska ocharmig näskanna. Och nu ligger jag i en tyst stuga på en holme i havet och hoppas att detta var avslutningen på den här månadens sjukdomshärd.

Snälla, snälla mediciner fungera nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s