Fredagsirritationer.

– Blir inte storbloggare och dylika Instagrammare helt vansinniga då varje gång de publicerar nåt så skriker hälften av gänget ut de mest random köpfrågor. Typ ”vaaaaar har du köpt äggkopparna man knappt ser där bakom din gardin?” ”Vaaaar hittar man dina ljuuuuvliga örhängen?” ”Huuuur hittar man de underbara strumporna som ligger på golvet?” Hur orkar folk hålla på? Blir helt galen av dessa hysteriska utrop.

– För att inte tala om dom som spammar hela Insta med sina förbannade säljsidor där de skamlöst pimpar ut det mest värdelösa mojängerna som finns. Eller sina bloggar där de ändå inte skriver nåt vettigt men ändå aspirerar att bli nån Kissie 2.0.  Förstår att folk vill synas, men geeezus! En tappar ju totalt intresse för personer som är desperata. Lite marknadsföringskunskap skulle säkert inte sitta fel.

– Varför blinkar folk IN sig i rondellen? Hallå, vart skulle ni annars åka om inte till höger in i rondellen? Sen att blinka ut sig tycks också vara svårhanterat för många. Eller att blinka överlag. (Parkinson, ser på dig…)

– Sär skrivare. Jag kan inte ens ta upp detta. Är sjuk.

– Alla amerikanska teveserier med ett laughtrack. Det vill säga, där publik skrattar i bakgrunden hela programmet igenom så att en ska förstå när något är roligt. Hur kan någon tycka att detta är underhållande? Får nippor.

– Min frisyr just nu. Oklar över vad den vill vara. Paraply eller afghanhund?

img_6257

– För att inte tala om mina ögonbryn.

MEEEEEEN, en bonus som slår alla dessa bisarra irritationer är att min trevliga avkomma valde att starta Vappen rätt och sov utan avbrott från nio igår kväll tills ÅTTA imorse! Ett Valborgsmirakel! Och idag slutar jag redan klockan två så ska hämta barnet tidigt och sticka iväg och äta en munk. På dagis skulle dom äta våfflor på trappan och fira in våren idag. Så fint.

img_6254

 

 

 

 

3 Kommentarer

  1. Maria skriver:

    Körde idag bakom en som blinkade vänster in i rondellen och inne i rondellen. Ingen blink då hon körde ut. VÄNSTER?? I don´t get it.

  2. M skriver:

    Ingen expert pâ trafikregler men bosatt i ett land fullt med rondeller var jag har lärt mig att blinka till höger när jag kör in i rondellen om jag ska ut i första avtaget (till höger), inte blinka dâ jag kör in om jag ska ut i det andra avtaget (dvs rakt) och blinka till vänster dâ jag kör in om jag skall ut i det sista avtaget (alltså till vänster). Detta för att signalera hur länge jag kommer att vistas i rondellen och vilka mina planer är 🙂 Det behövs dâ rondellerna är fler filiga och mânga snurrar runt !

  3. Mixi skriver:

    Just FYI, har maste man blinka nar man gar in i rondellen och nar man kommer ut. Vi aker ju in i rondellen till vanster men om jag ska aka runt sa blinkar jag till hoger in i rondellen och sen vanster nar det e dags att lamna den. Och jag blinkar nog nar andra bilar ar nara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: