Vårpaltor.

VårkläderIgår var jag så deprimerad av all sjukdom att jag spontanshoppade upp halva nätet. Eller började redan förra veckan då jag spatserade in till Lindas DinoDina och kirrade en Dry Lake-klänning i den totalt, i min garderob, bojkottade färgen ROSA! Herregud, chockade mig själv. Men behöver arbetskläder till alla dessa bröllop jag jobbar på sommaren igenom och den där verkade fräsch på alla sätt. Så, jag slog till. Lite kort bara, få lösa det där med att inte visa röven för hela brudsällskapet på nåt smidigt sätt. Haffade också ett par Cheap Monday-chinos som även dom funkar bra som lite mera proper arbetsklädsel. Måste se lite anständig ut ibland nämligen. Sen svävade jag vidare till H&M där lite basplagg fick komma hem till mig. Men som vanligt när man shoppar online på den sajten så är allting slut så där var säkert tio plagg till som jag mer än gärna hade köpt men det var förstås loppu. Nå, plånboken tackar.

Sen gjorde jag nåt jag lovat mig själv att aldrig göra: jag näthandlade hos Zalando. Har bojkottat dom av den enkla anledningen att jag HATAR deras reklam. Men nu råkade dom ha exakt vad jag var ute efter: ett par låga, svarta Vans. Så, sorgligt nog så kan jag klä mig exakt som min ettåring för han har i princip matchande garderob (minus rosa klänning). Så, slut på rapport. Nu måste jag bara boka tid till hårklippning, brynfärgning, och köpa en burk färg och sen kanske jag är lite människa igen.

1 Kommentar

  1. Linda skriver:

    Du får ha hotpants eller cykelbyxor under klänningen, så är du safe ifall du råkar glömma bort att du faktiskt har klänning på dig när du ligger på alla fyra och fotar 😄 mycket fina köp annars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: