Skåpmat.

SkåpDu är inte riktigt klok du, kvinna, sa min käre Grek när han möttes av dessa juveler i min pappas hall häromdagen. Eller ja, han möttes inte direkt av dom utan han fick transportera dit det ena från Karis och det andra fick han släpa in då det dumpades av där i Horsbäck. Han har så himla svårt att se visionen och slutresultatet och tanken när jag ivrigt kommer släpande på dylika föremål. Eller ja, som han sa: ”Det är inga fel på dina visioner, det är bara det att ditt humör inte direkt utstrålar Martin Timell när det ska genomföras.” Och sant, jag är inte så bra på saker som kräver tålamod och nerver. Eller skills för den delen. Jag kan inte svetsa. Jag kan inte borra och skruva. Och jag FÅR inte använda en cirkelsåg. Vilket i sin tur leder till att jag helt plötsligt involverat hala Karis samlade manskår för att färdigställa mina hurja projekt.

Men alltså eftersom det kostar över tusen euro för ett sånt skåp som jag nu föreställt mig att jag vill ha, så får jag helt enkelt ta saken i egna händer och fixa till ett eget. La ut en förfrågan på Pryltorget där jag letade efter ett gammalt gymskåp och trodde inte att en enda skulle svara. Men tji fick jag! Hittade FYRA! Köpte två. Slutsumman landade på 70 euro för dom här två tillsammans. Tyckte jag var överkomligt. Men nu till planen. Är lite fundersam hur jag ska färdigställa dom. Fixa till slitage och patina? Eller spraymåla svart och nita dit nya siffror? Svetsa hål och lägga galler? Eller lämna som det är? Ja, allt hänger väl på hur mycket tid och hjälp jag får. Måla och slipa fixar jag galant själv. Men att svetsa är inte riktigt min grej så beroende på hur enkelt och billigt det kan åtgärdas så kanske det får blir nåt sånt sen. Vet ej. Men bra blir det. Vad tror ni? Visionen ser ut såhär. Typ.

Skåp1Som ni ser så är slutresultatet ganska långt borta. Men kan bli fint. Sjuuhuuhukt fint.

6 Kommentarer

  1. Anna skriver:

    Haha, började skratta högt åt Mavves citat! Klockrent! Passar in på mig själv i de flesta tillfällen 😂

  2. belsebubba skriver:

    Vafför FÅR du inte använda cirkelsåg?!?!? Blev allt supernyfiken.

  3. renja skriver:

    Haha, känner igen mig där. Jag har får inte använda sticksåg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: