V.

Nämen se där! Varför inte toppa fyra veckor med influensa genom att spytta sig igenom hela natten! Mitt barn delade givmilt med sig av sin spysjuka så att jag också skulle få uppleva myset. Så, här sitter jag nu, rensad på precis allt innehåll. Hemma från jobbet med en isglass i handen. Vill dö. Myyyyys. Nej men hörni, tror ni att jag straffas för nåt? Jag menar, varför ska jag tvingas uthärda precis varenda jävla krämpa som finns inom spannet av en månad. Tror jag får ge mig nu och boka tid till doktorn. Har varken smak- eller luktsinne sen ett par veckor tillbaka så det fattades nu bara att öronen skulle låsa sig som de gjorde i fredags för att jag skulle bli totalt jävla bitter.

Jävla skitmånad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: