Eländes elände.

IMG_6211 IMG_6206 IMG_6223

Näääär ska den här misären ta sluuuut? Tycker den här veckan varit exceptionellt ASIG på sjukdomsfronten. Mavve har opererat ut en tand. Adrian har haft öroninflammation. Jag har fortsatt min flunssa och så bröt helvetet löst inatt när Adrian började spy mittiallt. Han var någorlunda ok nu under dagen tills han började spy i sömnen igen. Alltså såhär kan det liksom inte hålla på. Hoppas han blir bra fort nu för det är liksom total terror att han ska må så himla dåligt. Så om nån har goda tips om vad man ska peta i en liten knatt med spytta så är alla ideér välkomna.

Annars går det bra.

1 Kommentar

  1. Winstonsmamma skriver:

    Likt jag skrev på fb, skippa komjölken. Speciellt nu då han spyttar så skall man undvika mjölkprodukter överlag pga att massen är överkänslig. Kläm in mjölksyrebakteri piller och d-vitamin. Mycket bär och annars fräsch kost. Super jobbigt när man hamnar i ett sådant ekorrhjul… I know

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: