Kasvihuoneilmiö.

Kasvi1Idag är jag ledig från allting som heter jobb. Lika bra. Mår fortfarande så jävla balle. Inatt hade jag magkramper mellan 3 och 6. Man känner att man lever åtminstone. Huj. Hostade därtill så mycket att jag var tvungen att lägga mig i gästrummet för att undvika att väcka såväl snubbe och barn som närmaste grannar på den sidan. Men men, kämpar igenom skiten nu.

Hursom, eftersom sjukdom är så jävla miserabelt så vägrade jag tillbringa min lediga dag på soffan framför nåt valfritt genomruttet inredningsprogram på Liv. Så efter vårt rådgivningsbesök imorse så tvingade jag den genomtrötte krögaren jag bor med att köra oss på utfärd till Nummi och Kasvihuoneilmiö. Nån trevlig typ tipsade mig om den här oasen här på bloggen för en evighet sedan och det har liksom legat och gnagat i bakhuvudet tills idag då jag fick och kände att NUUUUU måste vi iväg. Sjukdomar och trötthet till trots. Och iväg kom vi. En timme tog det att köra dit från Karis och vilket jävla ställe då! HOHO! Blev helt till mig. Synd bara att det också var lika dyrt som det var fantastiskt. Letar ju konstant rekvisita men när en trälåda börjar närma sig femtio euro så får jag nog bara ge mig. Är liksom ingen idé. Men titta kunde jag ju. Och där fanns att titta på. Helt sanslöst mycket stuff! Kunde i princip tänka mig att köpa varendaste en pryl (eller nja, där fanns kaniner som var cirka två meter höga och dom hade jag nog haft svårt att försvara här hemma men annars så).

KasviHittade för övrigt drömskåpet, som var orsaken att jag egentligen åkte hit. Men alltså, för att jag ska slänga ut 930€ på en möbel så måste den innehålla lite mer än bara charm. Åtminstone just nu. Så surt att att tvingas avstå när man hittar exakt vad man letar efter men det är ju bra om familjen kan äta resten av månaden också. Att gnaga på ett slitet svart plåtskåp känns lite ovärt. Men men, vet var det finns nu iallafall. Nästa gång jag åker hit så tar jag nog nån annan hugad inredningsintresserad med mig istället för snubbe och barn. Dom hajar tyvärr inte alls grejen. Men jo, tips tips… Kasvihuoneilmiö(Bli inte avskräckt av att hemsidan ser ut som ett projekt i kursen Data1 cirka 1997). Åk dit om ni cirklar i trakterna av Lojo. Välvärt besöket. Finns både restaurang och café där också där ni kan placera den stackare ni tagit med er som inte finner lika mycket glädje i att vända på gamla plåtskåp och trossar i en evighet.

Tack till tipsaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: