Nio veckor MammaFitness.

KexMin era med MammaFitness börjar lida mot sitt slut för den här omgången. På måndag kör sista veckan igång. Jag säger för den här omgången eftersom jag tror att jag kör en till likadan tremånaders rumba i höst. Tänkte först att jag skulle förlänga det hela nu också med en månad men känner lite som om det vore att slänga pengarna i sjön för sanningen är den att just nu KAN jag inte prioritera träning på den nivå jag borde för att inte känna mig som ett misslyckande konstant. En veckas sjukfrånvaro gjorde mig helt bananas eftersom jag var tvungen att kryssa rött i typ nio dagar i sträck. Förstår ju att livet är såhär, och att det är lite bergochdalbana när man försöker balansera såväl unge, som snubbe, som hem, träning, och ett jobb samt ett par företag på det. Det blir liksom lite för mycket av det goda.

Men dessa tre månader har gett mig så otroligt mycket. Framförallt en jävligt stark kropp! Och att byxorna sitter bra är en välkommen bonus. Dessutom har jag lärt mig otroligt mycket om styrketräning och vilka enkla medel man kan ta till för att lyckas med en såhär rigorös träningsregim på hemmaplan och faktiskt få det att funka. Kosten har varit A och O och nog det som varit det som haft mest effekt. Äta mycket, äta ofta. Och jag har verkligen tyckt om hela konceptet.Har inte bantat en enda sekund av den här processen utan bara sett till att jag ätit bra och ren mat, och som sagt, ätit ofta. Och det syns. Och framförallt så känns det.

Men nu börjar hela livsrumban bli lite för intensiv så på ett sätt är det ganska skönt att inte få ångest varje gång man helt enkelt inte ORKAR träna då klockan är midnatt och man fortfarande har skitmycket ogjort på hemmaplan, ungen skriker av tandsprickning, och allt bara är kaos. Tror att den här fasen just nu mår bra av att jag inte fokuserar på hundra saker utan gör det mest väsentliga: umgås med mina boys och sköter mina jobb. Och så får jag träna de kvällar jag faktiskt känner att jag orkar och hinner göra det ordentligt, och bara äta med förstånd och inte slänga i mig ett kilo Skittles för att jag inte ens ätit ett äpple sen lunch.

Men jo, ska försöka göra den här sista veckan effektiv och idag ska jag faktiskt lyfta lite här hemma. Maten uppäten för dagen dessutom. Avslutade med en sånhär slamdunkmellis som ni ser här ovanför. Havrekaka gjord på banan, havre, och jordnötssmör, och så fylld med kvarg och vanilj. Gött. Man kan ju låtsas att man äter Puffet. Vi vet alla att jag ljuger, men låtsas kan man ju ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: