Inspiration!

3A 5ADet här med att byta jobb var egentligen inte ett så svårt beslut för mig. Kan låta lite knäppt men tror att min mammaledighet redan hade gjort mig så frånkopplad från allt som heter journalistik att det kändes liksom aldrig som någon grym ångest att säga upp sig. I dagens läge ska man ju vara tacksam för att ens ha ett jobb och sen att till på köpet bli erbjuden ett nytt sådant var vad man kan kalla ett drömläge. Men såhär ett par veckor in i min nya arbetssituation kan jag nog inte annat än vara så satans nöjd över det här beslutet. Har seriöst världens bästa kollegor och arbetsplats! Så himla god fiilis på jobbet. Känns liksom trevligt att gå dit, och innan jag ens hunnit landa så är klockan halv fem och det börjar bli dags att stänga. Fantastisk känsla.

Idag var vi i studion och meckade lite. Kände att jag behövde få lite koll på renodlad ljussättning som jag inte egentligen gjort alls sen 2006. Gick ju på Gamleby Fotoskola i ett år och där gjorde vi studiojobb hela året men sen blev jag pressfotograf och då ramlade hela den här biten bara bort. Och i min egen studio kör jag enbart på naturljus. Så det var riktigt roligt att testa sig fram lite idag. Kjell, min boss, fick modella. Kul kul. Imorgon tar jag emot mina första kunder i Ekenäs så det blir ju en milstolpe. Har fotat ganska mycket de senaste veckorna men faktiskt mest i min egen studio, ute, och hemma hos kunden så det blir nästa etapp imorgon.

Känns så himla skönt att känna inspiration igen! Det är ganska nyttigt att göra nåt annat ibland tror jag. För en själv. Så förhoppningsvis fortsätter det här jobbet på samma linje. Åtminstone har jag bra flankstöd runtomkring mig så ser med förhoppning framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: