Torsdag.

Familjen1000

Uppehåll här. Sjuk FORTFARANDE! Jag går så i bitar. Hostar sönder lungorna och fortfarande snorig och hes. Dessutom har jag somnat när jag nattat Adrian de senaste dygnen vilket innebär att jag slocknat där vid 20, och vaknat lite för 23 när Mavve kommit hem. Känner mig sjukt produktiv såna dagar. Får inget gjort. Tur så är det bara ETT jobb oredigerat på den privata fronten. Skulle gå i bitar annars. Nå, åtminstone får jag nu äntligen en ordentlig lön och tid att jobba med bilder på skälig arbetstid. Så himla kiva med detta nya jobb alltså! Bra typer och roligt jobb. Just nu håller jag på och renoverar vårt väntrum. Förde en paketbil med gammalt skit till avstjälpningen imorse. BEFRIANDE!

Annars då? Där uppe ser ni vår present till mamma på 60-årsdagen. Där är alla barnen och barnbarnen. Helt jävla omöjligt att få ihop alla på en bild och den här gången lyckades vi pricka in en enda timme då alla fanns samlade så att vi kunde ta bildjäveln. Nå, tio år tills nästa nu igen då. Får se hur många knattar det kommit till på den tiden. Åtminstone en som vi vet om.

Nåjo, lovar vara lite mera underhållande i nästa inlägg. Just nu är det lite stiltje på den kreativa skrivfronten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: