Söndag.

IMG_5980Ungefär såhär just nu, klockan sju på kvällen, påsksöndag. Vi har ätit en sanslöst kova middag bestående av vitlökspotatis och lamm, och detta är resultatet efter den födan hos svärfar. Mina snubbar är totalt jävla däckade efter den här helgen. Jag är själv helt förstörd. Har sån grotesk flunssa på gångs att jag vet inte hur jag ska bete mig. Värst är att jag nu helt saknar röst för tredje dagen i rad. Otroooooligt enerverande måste jag säga. Igår firade vi mamma som nyss fyllt sextio och jag lämnade festen redan före midnatt för jag fick helt enkelt inte fram ett ljud längre. Så jävla ovärt. Bajsförkylning!

Som sig bör så kan jag ju inte träna just nu vilket gör mig lite kokko. Dessutom har jag verkligen inte följt en enda del av något matschema sen i fredags för att allting är bara kaos när man är sjuk. Däremot så sprang jag säkert på fyra personer under helgen som jag inte sett på en evighet som undrade vad fan jag gjort, jag har krympt. Märker inte själv av detta och har nästan blivit gråtfärdig över det faktum att vågen stått stilla i snart tre veckor. Men nåt har det ju hänt, så tack bara till MammaFitness. The shit works. Blir dock alltid lite ställd när folk hojtar ut sådär att ”Men guuuuud, kände nästan inte igen dig! Du har ju krympt!” Vadå? Hur satans galen såg jag ut i vintras egentligen? Man blir lite kluven om det är en positiv kommentar eller inte. Skitsamma, känner mig nog hundra gånger starkare än jag gjort på länge just nu. Att göra armhävningar är en baggis och jag kan köra jägarvila i nästan två minuter vilket var en mindre omöjlighet att ens komma i närheten av i höstas. Så jo, träning funkar ju. Skulle jag nu bara slippa det här helvetes snorandet så skulle jag vara riktigt nöjd just nu. Svårt bara att fokusera på nåt överhuvudtaget när huvudet är fullproppat med slem. Huj.

Hoppas ni hade en friskare påsk.

1 Kommentar

  1. Malin skriver:

    Du såg verkligen fräsch och fin ut! Bra jobbat. Borde själv läsa lige mer om mamma fitness efter sommaren, låter bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: