SusiVilla.

SusiVillaSovit sju timmar inatt! Trodde barnet hade sovit sig igenom hela natten på grund av de fantastiska mörkläggningsgardinerna men tydligen har jag bara inte vaknat då han hojtat för Greken sa att han varit upp ett par gånger. Oberoende, JAG är pigg. Steg upp halv sju som vanligt och åt en lång frukost med avkomman som inte direkt avskyr mat (han skulle äta upp kottar om dom låg på tallriken. Matmonster). Eftersom solen nu skiner så skönt och mätaren här visade TOLV KOMMA FEM så gick vi ut och tog lite bilder. Alltid bra att öva lite. Fick på honom hans nya luva som min polare Annika på företgaet SusiVilla i Rovaniemi har stickat på beställning. Tycker den är såååå fin! Mavve tyckte dock att han såg ut som en gris i den, och inte det mera hundliknande jag var ute efter. Oberoende, så sjukt fint handarbete. Skönaste alpackaull och så hiskeligt mjuk och gosig. Stöd småföretagare, speciellt hantverkare. Kan man själv så är det ju en bonus men eftersom jag är lika händig som en stövel så utlokaliserar jag såna här tjänster.

Nåja, idag blir det lite jobb igen. Hoppas vädret håller i sig. Har tvååring på intåg så vore fint om vi kunde börja vara lite mera ute igen, för variationens skull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: