Måndag igen.

VinterBloggFörra söndagen i Påminne. Adrian ser ut som en same. Och butter dessutom.

Gokväll. Här sitter man i sina trasiga tajts och med håret uppsatt i vad som nästintill kan beskrivas som en katastrof på frisyrfronten. Men skitsamma, för vet ni var jag sitter? Jo, i mitt nya kontor! Hurra! Det tog väl ett par veckor men nu är det klart! Klockan, anslagstavlorna, en hylla, och lite annat tjafs men sen är det liksom som det ska vara. Ni får tyvärr ingen bild just nu. Det är mörkt, och dessutom har Mavve råddat på sin sida så måste reda upp där lite först. Och ja, kanske man skulle färdigställa helt innan man visar vad det blev. Men skööööönt att det var gjort då. Att remppa med en nästan ettåring i huset är inte att rekommendera märkte jag ganska fort. Men värt mödan ändå, blev tusenfalt trevligare än innan.

På tal om barnet så har han förstört nattsömnen här igen den senaste tiden (eller ja, de senaste 11 månaderna typ) och jag förstår inte hur han inte är lika trött som vi är? Inatt vaknade han ylande därefter 2, bajsade ner sig, och fortsatte panikskrika i en timme och sen sa mannen att jag kunde gå i gästrummet och sova bara jag sköter morgonrumban som kompensation. Sagt och gjort. Och gott sov jag tills de klampade in kring halv nio och sa att mitt skift började. Tandjävlar som jävlas igen. Men idag gick jag i ren desperation och köpte mörkläggningsgardiner till alla sovrum ifall det eventuellt kunde ha nån effekt. Sömnrubbningar är inte att leka med. Förstår inte hur vi står på benen efter detta år. Du vänjer dig, sades det i början åt mig. Och jo, det gör jag ju. Men är man en mysig person sen då? Nej, det är ingen i det här hushållet just nu. Erbjöd mig att ta barnet och åka till mina föräldrar och sova en natt eller två när de är bortresta så att Greken får sova. Vi får se. Slitaget alltså… hoho.

VinterBlogg1På lördag var jag på Bröllopsmässan i Pentik i Ekenäs. Det var kul! Mitt första officiella uppdrag för Fotofabriken. Kul tillställning, dagen gick sjukt fort. Kom en massa människor förbi och snackade och bokade en del dessutom. Om ni har möjlighet så kom förbi nästa år. Trevliga typer och roligt med lokalt samarbete.

På hälsofronten går det inte lika bra just nu. Eller äh, ska väl inte vara så jävla dramatisk men det händer liksom INGENTING just nu. Varken på våg eller måttband. Känns segt som satan alltså. Tränar fem dagar i veckan och äter som nån förbannad hälsoguru, var är min jävla belöning?! Igår blev jag slutligen så frustrerad att jag åt en påse godis. Fuck it, tänkte jag och högg in på gräddkolan. No regrets, det behövdes. Jag mådde bra. Och idag skötte jag allting exemplariskt igen. Jag borde ju undvika att falla dit bara för att jag är på ett sånt jävla segt humör men alltså ibland så måste jag bara nollställa.

Märker ju själv att både byxor och tröjor sitter bättre, och framförallt att jag är så sjukt mycket starkare men ändå så blir man ju sen lite kiloblind och stirrar blint på dom där förbannade siffrorna som vägrar flytta sig neråt på vågen. Nya tag bara. Den här veckan ska jag iväg på Crossfit för andra gången i mitt liv. SJUKT dum idé. Senast trodde jag att jag skulle dö av ren utmattning. Därtill så har jag fem styrkepass, och ett Crossnature att ta mig igenom. Och på fredag laddar jag ur. Då ska jag tacka av mina kollegor sedan åtta år tillbaka. Lite vemodigt ändå. Får se hur jag ens ska kunna ta mig till Pityns övrevåning den kvällen, Crossfitten är på torsdag.

Nå, nya tag bara. Oberoende så ska jag inte väga mig alls den här veckan före på fredag. Har det inte hänt ett jota då så brinner propparna. Men jag tror ju inte det, blir säkert bra. Skulle man bara sen ännu slippa att ha mens två gånger i månaden så kanske man skulle vara lite i balans. Adjö, p-stav. I april åker du till preventivmedelshimlen. Du suger… livet ur mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: