Igång.

IMG_5810Ursäkta den rysligt dåliga bilden. Har fotat allt med kameran också men just nu hittar jag inte ens skrivbordet så detta får duga.

Som alltid när jag bli ivrig så blir jag lite föööör ivrig. Påbörjade projekt Hemmakontor. Allting är utsläpat, hyllan ute på Pryltorget (såldes redan samma kväll faktiskt), och målfärg inhandlat. Taket målat två gånger, väggarna en. Beställde kontorsstol från JYSK (tack för tipset, Renja!) och nu ska jag då få detta gjort på typ en vecka. Tänkte ju kanske inte sådär sjukt långt framåt igen. Det är en sak att bo såhär i två dygn men alltså, ska ju måla golvet där och det måste ju torka i typ en vecka! Egentligen FYRA men eftersom golvet i sovrummet var helt stabilt efter fyra dygn så kör vi på det. Och det sitter kvar utan repor eller annat. Jag får redan hepuli av kaoset, och det har gått ett dygn och golvet målas knappast före söndag. Måste först ta i itu med tak och väggar så att inget sen droppar ner och förstör golvytan. Nå, sånt här är detta liv när man har renoveringshjärnskada. Bra helg att starta detta. Är uppbokad med minutschema från lördag morgon till söndag kväll. Bra, Nina… BRA!

Och sen sådär som bonus så köpte jag idag det här kaotiska hushållet. Ja, halva då. Efter snart sex år här så tog vi beslutet att jag (banken) nu ska äga hälften. Kändes faktiskt som ett större steg än att få barn. Jag var fem före skuldfri och nu sitter man här med Nordea flåsandes i nacken tjugo år framåt igen. Nå, nu är jag således husägare. HERREGYYYYD!

Var förbi min nya arbetsplats idag och planerade lite inför kommande Bröllopsmässa i Ekenäs den 21 mars. Jag och min kollega Chrisse ska stå där och visa lite bröllopsfoton och representera Fotofabriken. Och vet ni vad? Jag är nog så otroligt glad över mitt nya jobb! Det kommer att bli så frrruktansvärt ROLIGT! Fy fasiken vad glad jag är! Och kom på mässa om ni vill! Nästa lördag i Pentik vid torget i Ekenäs. Klockan 9-14 kommer jag att stå där och leka kompetent. Kom gärna förbi och heja lite. Där visas allt från buketter till mat och brudpar. Skoj!

Nu ska jag montera ned helvetsskåpet från IKEA som ska avhämtas imorgon. Blir säkert roligt. När vi monterade ihop det så gjorde vi nästan slut, så mycket hatade vi det projektet. Hoppas jag inte får grova nervproblem nu igen.

God fredag!

3 Kommentarer

  1. Carolina skriver:

    Jag kommer ihåg att du skrev för en tid sen att ni var på mässa till Helsingfors och det var förbjudet att ha barnvagn med. Gäller det hela tiden? Eller var det bara under den mässan som ni var på? Hittar ingenting på Messukeskus hemsida om saken. 🙂

  2. Carolina skriver:

    Okej va bra 🙂 Tack för infon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: