Söka skåp.

IMG_5778Titta vem vi träffade idag! Anna, Crossnature-force numero uno! Svängde förbi Helsingfors idag. Det var trevligt, om än lite stressigt. Vi hade diverse ärenden i stan och avslutade med att lassa in ett sinnessjukt tungt gammal bankfack och körde det till sitt nya hem på den västnyländska vischan. Var ytterst sugen på ett själv. Meeeen, efter att ha sett Greken och ett par andra snubbar släpa på den där helvetiska tingesten i några ynka meter så är jag glad att vi inte tvingades upprepa proceduren. Hade dessutom antagligen sabbat hela vårt sköra golv innan vi ens hade fått det på plats. Nå, nya möjligheter kommer. Egentligen är jag ute efter ett sånt här:

Skåp

Meeeen, som vanligt så väljer jag prylar som man inte direkt hittar i SäästöPärssi (Ursäkta, Tokmanni). Så om nån sitter och pantar på ett härjat gammalt gymskåp så hör av er. Ju rojsigare, desto bättre.

Imorgon är det dagisdags igen. Hoppas barnet är på humör. Han är åtminstone lite bättre nu med sin mammabesatthet. Hängde med sin morfar i nästan en timme häromkvällen och jag var totalt ointressant. Kanske för att min käre far är sjukt underhållande för småbarn. Har aldrig sett en vuxen människa roas så mycket av Tom&Jerry. Tror dom är på samma nivå.

Avslutade dagen med en timme Crossnature i DAGSLJUS och torrt underlag. Nåt vi minsann inte sett röken av sedan oktober. Hujsigt kiva. Sprang i backar, stod på huvudet runt ett träd, gjorde pull-ups, kände mig som Rambo. Så att sånt.

Nu ska jag njuta och gå och lägga mig i sängen med nån bra bok. Höll på med en rysligt skrämmande sak om Jack the Ripper men får känna mig slagen nu. Vågar inte läsa den i mörkret när jag är ensam hemma. Är en sån jävla mes. Får mardrömmar direkt! Gick över till Bridget Jones nu. Hur folk ens kan titta på trailers till skräckfilmer övergår mitt förstånd.

Fun fact: När vi går på bio i Karis så brukar Bio-farbrorn fråga vad han ska visa för trailers, och han VET att alla skräckisar är bannlysta för alla snubbar jag hänger med som frekvent går på bio med mig är totalt jävla skitnödiga om de tvingas se en sekund horror. Ja, undantaget är då Adoptivsonen som antagligen har nån hjärnskada för han älskar sånt skit. Men jo, fatta vilken super-service vi har på Pallas!

3 Kommentarer

  1. Mari skriver:

    Vill minnas att jag sett liknande skåp i Kasvihuoneilmiö. Googla o åk dit 🙂 Alltid värt ett besök.

  2. Lotta skriver:

    LoL på biofarbron 🙂 Småstadsservice när den är som bäst 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: