Måndag.

IMG_5758Idag har varit en jävligt seg dag. Var tvungen att ta mig till Ekenäs redan imorse eftersom jag trasslat bort en laddare. Onödigt med sån jävla brist på struktur. Blir matt på mig själv. Kom hem och var astrött. Mitt öga ser ut som någon har hackat i det med en skruvmejsel, sinnessjukt rött. Kan inte gå med glasögonen heller för dom har mitt barn rivit sönder en inte så stillsam morgon. Dessutom har jag känt mig asigt svullen sen imorse, finnar ploppar upp som om jag nyss nåt puberteten, och mitt humör var därefter. Fanns ingen annan lösning än att gå och lägga mig och starta om. Kändes lite bättre sen. Var dock störtirriterad på allting. Råddet. Att hela tiden gå och plocka in och ut ur diskmaskinen. Att alla kläder man äger är fula och ingenting sitter som det ska. Att håret jävlas. Att man ser bilder på sig själv och undrar om man faktiskt utstrålar noll livsglädje i verkligheten också eller om det är en iPhone-brist?

Träningen smakade skit innan jag kom igång. I ärlighetens namn ville jag mest bara äta Snickers och gråta lite. Det ÄR segt ibland, detta liv. Att få det att rulla utan att tappa förståndet. Att hinna med. Att inte bli galen för minsta lilla grej som främst kommer från det faktum att en är helt sinnessjukt trött. Sliten ända in i själen. Trött på att hela tiden tvingas kämpa med sig själv. Att ligga på vardagsrumsgolvet och armpressa ensam klockan nio på kvällen. Varför? Ibland är det lite svajigt. Motivationen kan komma och gå inom en tidsperiod på tio minuter. Men faktum kvarstår ju att jag har ALDRIG ännu ångrat ett träningspass. Det är bara lite svårt, såna dagar som dessa speciellt, när allt smakar piss, att ens tänka så långt. Att ge någonting 45 minuter och sen känna sig åtminstone nöjd på den fronten är en jävla kamp många gånger.

Men men, skam den som ger sig. Kanske min garderob mirakulöst har förnyat sig imorn. Kanske Adrian lärt sig att dammsuga upp sin majs. Kanske mitt öga inte ser ut som satan och kanske, bara kanske, jag inte är så himla självömkande när jag vaknar. Vi kan ju hoppas.

meme4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: