Lördag.

Adrian1

Gokväll! Barnet sover, snubben borta. Ensam hemma som Kevin MacCallister. Ett avsnitt av the Affair kvar. Tapas i magen. Aaaahh…

Första dagisveckan överstökad! Hurra! Eller ja, det var ju inte direkt en hel vecka men två dygn har barnet hanterats av dom goa kvinnorna på Solbacka. Det gick jättefint. Lite gråt blev det första dagen då jag hämtade honom, men han gråter nästan alltid just nu varje gång vi ses efter några timmars uppehåll. Men dag två sa han inte ett pip när jag dök upp. Vinkade bara glatt och blev gosig. Så fint. Kändes bra båda dagarna. Det kom rapporter per sms hur allting gick under dagen och tydligen hade Adrian inga större bekymmer med sin nya tillvaro dagtid. Åt och sov och lekte med dom andra. Skönt. Hoppas det fortsätter så. Antagligen kommer det ju setbacks, men starten var synnerligen odramatisk.

Så nu under helgen har vi gosat ganska mycket på tumis. Greken jobbar galna timmar och vi ses ungefär då vi åker dit och dricker te. Företagande, its the shit. Imorn har jag kunder och faderskapet ska väl sova ut. Övriga planer är lagda på is. Veckan som kommer blir ganska intensiv ändå så lika bra om vi lite tar det piano nu.

Träningen flyter på så sjuuhuuukt bra just nu! Lyfter tungt och lyfter ofta. Ryggen känns lite paj idag dock, gjorde marklyft igår och det känns lite som om någon kört över korsryggen med en traktor. Tur dock att det nya schemat har paus både på lördag och söndag vilket innebär ett stressmoment mindre. Sex kilo har jag ätit bort på dessa veckor och med detta tempo så tror jag att jag fortsätter och förlänger mitt kontrakt med MammaFitness en månad till. Bli lagom att sluta i maj, då kanske jag fått såpass mycket färdkost att jag kan sköta detta själv och se hur det funkar. Men ja, har ju ett antal veckor kvar ännu men detta koncept är verkligen något som funkar för mig så tycker att jag är värd den investeringen. Nåt som är enbart för mig. Egentid är dyrbart. Om det sen handlar om en timme träning per dag så är det nog sååå värt det för mig. Och ja, för resten av familjen. Blir en gladare kvinna när jag mår bra fysiskt. Enkelt.

AdrianStrax elva månader. Stå, stå, stå överallt. Idag i nya Vans och duffel<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: