Poddar, bitte!

Behöver lite nya podcast-tips. Sitter så många timmar vid datorn och jobbar att det är en nödvändighet med lite brus i öronen. Har lyssnat igenom dom som jag kan säkert hundra gånger så behöver lite färskt. Gärna såna som tar upp intressanta ämnen, personer, fenomen, eller dylikt. Inte sånt där planlöst jidder, sånt orkar jag inte med. Följande har jag koll på så dom behöver ni inte tipsa mera om:

– Filip & Fredrik (Tipsa inte om Sigge & Alex, orkar inte)
– Hannah & Amanda (inga fler såna, blir trött i huvudet av allt snarvel)
Värvet
Serial
This American Life
– Allt från P1, P2, P3, och P4 (favoriten över alla är P3-dokumentär, och Sommar och Vinter i P1 förstås)
– Jillian Michaels

Ungefär så. Gärna dokumentärer alltså. Träningspoddar funkar också för jag har inte pejl på dom alls, förutom Jullian som jag inte ens har koll på om hon sänder mera. På engelska eller svenska, tack!

 

 

3 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Träningsglädje (Sara Rönne) och förstås Maratonpodden med Petra Månström!

  2. Camilla skriver:

    Mitt första förslag är också Träningsglädje talks, finns många avsnitt i varierande längd! Sen finns det en relativt ny podd som heter Löparsnack som var helt bra. Andra som jag laddat ner, men inte hunnit lyssna på är Marthapodden och Pampers barnvagnspromenader, int kanske något man orkar lyssna på varje avsnitt utan mera kan välja något som är aktuellt i ens eget liv. Har som sagt inte hunnit lyssna så ingen aning om de är bra eller inte. Radio Vega hade också någon form av sommarprat, typ som sommar i P1, men nu kommer jag inte alls ihåg vem som var med där, har raderat dem vartefter. Så kanske något nytt i alla fall! Fortsätt gärna tipsa om du hittar flera bra, hittade Värvet via din blogg när du senaste efterlyste poddar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: