Tjärlek.

CamillaKimVoi vet ni, en sån bröllopsfest alltså! Var helt galet slut när jag kom hem efter den här balunsen att jag sov till klockan TVÅ på söndag (med ett avbrott mellan 7 och 10 då barnet krävde sin mor). Så himla, himla, kul att träffa dessa människor och få ÄRAN att fota deras stora dag. Lite skeptisk var jag på fredag då regnet öste ner men efter alla dessa år så är inte ens vädret skrämmande mera. Allt ordnar sig ändå med dessa tillställningar. Buden hade en så världsfin klänning att jag gick lite i bitar. En skulle kanske inte tro att jag ens har lite intresse av brudklänningar med tanke på min egen sleeeetna uppenbarelse men där har ni fel. Knarkar Say Yes To The Dress och suktar efter spets. Otroligt stilren och vacker brud detta. Top notch!

Nåjo, i övrigt så började den här veckan också riktigt bra. Hann träna innan klockan slog tio för barnet gick och la sig igen efter uppstiget klockan 7. Vackert så. Kollade dessutom av vågen och såg att jag nu väger vad jag gjorde då jag precis hade blivit gravid. Så jag är på god väg till mig själv igen. Starkare åtminstone. Rev av nästan fyrtio armhävningar imorse (ska påpekas att på raka ben, inga knän i golvet här inte) och det om något är ett mirakel. I september klarade jag EN! Det finns hopp för oss alla. Kanske den där förbannade chin-uppen blir av i år.

Nu ska jag vila skallen lite. Är trött som en seppo.

1 Kommentar

  1. Camilla skriver:

    Alltså Nina det är nog VI som hade den äran att ha dig med! Jag trivdes ypperligt i ditt roliga sällskap hela dagen och du liksom smalt in i gänget! När kommer du igen och hänger efter en en heldag? Haha 😀 Och den här bilden är så otroligt magiskt vacker. Väntar SÅ på resten av bilderna! Men först lite sol! Ha det gott! Kram, Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: