Andaaaaas, kvinna!

ShootHär får ni en lugn och harmonisk bild som uppväger det totala kaos som är mitt liv just nu. Detta är Elin, min go-to-modell i många sammanhang och nu tvingade jag henne ställa upp för min högst själviska marknadsföringsbehov. Tack, kvinna!

Nåväl, åter till mitt kaos. När klockan slog 21 idag hade jag precis nattat Plåstret, mitt barn. Då hade jag ännu på min to-do-lista att:

– redigera 63 bilder för mina bildagenter

– träna en timme armar

– Äta TRE mål mat

– Förbereda en tolv timmars bröllopssession imorn (bröllop! KUUUUUL!)

– Marknadsföra Serendipity

Före det hade vi idag skolat in barnet på dagis, hämtat hem en ny barnstol från snappertuna, hämtat upp en reservkamera i Ekenäs, tvättat bilen, och försökt äta lite däremellan. Just ja, och sen somnade jag och Adrian i två timmar för vi orkar inte med sånt här ibland. Nå, allt går med lite vilja. Här sitter jag och äter mellanmål efter monsterpass, bilderna är ivägskickade, diskmaskinen surrar, schemat printat inför imorn, kameran på laddning, och så ska jag bara andas lite så blir det bra. Nu återstår bara att anteckna allt jag inte får glömma innan start klockan 10 i ottan, och hoppas på allt annat än snöstorm och regn för brudparet. Och så ska jag försöka få ungefär fyra timmar sömn så kanske morgondagen blir riktigt kova.

Godnatt!

(Jag är på semester nu. Så heter det rent tekniskt. Märks det?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: