Vi flänger.

Tack för all superfin respons på min stora karriärförvandling! Det värmer! Hoppas ni vill fortsätta besöka oss!

Vi åkte på restaurangmässan igår med snubbe och unge. Fick i sista minuten låna en rinka att släpa omkring avkomman i eftersom det tydligen rådde vagnförbud där (fun fact: rinkan har använts av den gode Parkinson för 30 år sedan! Still got it! Haglöfs, så bäst). Dessutom var det k-18 men Adrian såg väl mogen ut för sin ringa ålder. Den där mässan är för övrigt den bästa av alla mässor jag besökt! Det hela går ut på att ÄTA sig igenom halva Finlands samlade matnischer. Allt gratis! Stört! Mycket bra, vi gillade skarpt.

1 2 3

Därefter vandrade vi vidare till Flamingo för lite avslappnande spa och jobb. Det var ju inte så himla avslappnande på pool-sidan dock. Där fanns cirka två miljoner barn som flöt omkring. Tydligen har halva landet sportlov den här veckan, det hade gått oss lite förbi. Men vackert så. Fick äta på restaurang och sova i manglade lakan, kräver inte så mycket. Barnet kämpade tappert på till närmare klockan nio, skulle inte bli så sent men när servicen i det här landet är den som den är så tog det över en timme innan maten stod på bordet. I det skedet gick jag och Greken i skift ut med honom och tittade på karuseller för han tyckte allt annat sög balle. Johan och Elin njöt säkert till fullo av det avslappnade sällskapet. Nå, han somnade sen på ungefär en halv sekund då han var ju ganska sliten efter dagens intryck.

Idag fortsatte jag mot Helsingfors. Mötte upp mamma och tre systrar och såg Mamma Mia på Svenska Teatern. Den var underhållande. Jag är ju rätt hardcore Abba-vänlig så inte så konstigt att det funkande för mig. Övriga i sällskapet tyckte också den funkade. Och sen kom jag hem till ett galet barn som har nånslags revoltperiod som går ut på att sekunden han ser mig så blir han ett plåster, annars börjar tårarna rinna och skriket når hela Karis. Är jättekul att gå på toa när man har en snubbe som krälar omkring på golvet och vill äta upp golvsilen. Nå, min fobi för att kissa under press har avtagit. Nåt positivt. Imorn ska vi på sista inskolningsdag till dagis och så börjar han det äventyret på riktigt nästa vecka. Dessutom ska vi iväg och spana på en begagnad bilstol som kanske funkar i Grekens skåpbil. Vi håller tummarna.

Godnatt då. Ska vagga mig själv till sömns till kanske den bästa filmen som någonsin gjorts, Muriel’s Wedding.

4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: