Eufori!

Det händer storslagna saker i mitt liv just nu. Sitter på båten och lyssnar på Maggio och bara suger åt mig lyckan över vad som komma skall. Ska inom kort berätta vad som egentligen är på gång men tills dess ska jag bara berätta att gårdagens konsert var i särklass den BÄSTA fiilisen jag NÅGONSIN upplevt på en scen. Jag vill spara känslan på burk och dela med mig till alla jag möter! Jag säger bara det: har ni möjlighet att gå på en Solala-konsert, bara gör’t! Livsglädje!

IMG_5518

1 Kommentar

  1. Maria skriver:

    Tack för en svinrolig kväll! Detta är förhoppningsvis början på en ny finfin tradition. Jag kommer och testar ditt gym i mars innan Emils födis. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: