Tisdag.

IMG_5479Klockan är strax elva, och här sitter jag i ett berg av kläder med små tejpbitar klistrade överallt. Vi har loppis på Serendipity på söndag klockan 10-13 och jag måste fixa allt klart nu eftersom jag sen strittar över pölen i några dygn. Bäst att ha saker och ting fixade innan dess. Helgerna här blir alltid kaos av någon anledning.

Imorgon ska vi dessutom åka in till dagis (låter som om vi ska färdas många mil, men nej vi ska alltså gå 200 meter upp för backen) och bekanta oss lite med avkommans nya arbetsplats, sans bebeto. Tydligen får han inte följa med på första visiten. Spännande tider. Tänk att vi snart har ett DAGISBARN? Hjölp.

Bilden ovanför har inget med texten att göra. Ville bara visa hur ytterst jävla prima lunch jag åt idag, PIZZA! Sanslöst att pizza finns på en lista över bra och näringsrik mat men det är ju lite frågan om hur man gör den då. Men ändå, pizza! Jag upprepar, PIZZA TILL LUNCH! På en tisdag… yummiyammi.

Nu tänker jag gå och lägga mig. Köket ser ut som Hiroshima efter nedsläpp men ärligt talat så orkar jag inte ta tag i den biten av livet just nu. Nu ska jag bara sova. Anaggi så skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: