Tio.

Screen Shot 2015-02-14 at 22.30.54

Hurra, hurra, för Adrian idag! Lagom till Kärleksdagen så blev vår lilla lintott tio månader. Hoho, vart försvann dom månaderna riktigt? En dimma är det, och inte bara på grund av sömnlösheten. Känns absurt att om två månader är han ett helt år redan. Och om två veckor börjar han på dagis! Ibland ser han faktiskt ut som ett barn, inte en liten bebis längre. Det gick ganska fort detta. Har kanske inte känts så alla gånger genom gallskrik, gråt, och total rastlöst terror men ändå så är det hela surrealistiskt. Att jag är mamma. Att Greken är pappa. Att vi skapat den här typen. ❤

Annars så var ju den här Vändagen, Valentine´s Day, riktigt jävla värdelös. Greken skaffade spysjuka, Adrian fixade kvällsfeber, och jag hade sånt godissug att jag var på gränsen att äta upp tre år gamla pastiller som finns längst bak i skåpet. Tror jag är så jävla sugen för jag har sån akut sömnbrist. Höll emot sen ändå. Ringde Akuta Godisstoppet (min polare Renja) och tvingade ut henne på en timmes promenad i kvällsrusket. Sen var suget borta igen. Märkligt.

Och ja, fick inga presenter idag heller. Den spysjuke var inte så inspirerad. Jag köpte en biff åt honom från WestChark. Och en Kismet som var på 50%. Såna sanslösa romantiker vi är då. Gjorde dock världens godaste pizzamiddag på tortillabröd. Tyvärr så kräktes mottagaren upp den så det kändes lite ovärt just idag.

Och nu är klockan 23. Jag har just tränat framför Dr. Phil. Dom andra sjuklingarna sover. Tror jag ska bjussa mig själv på ett bad och sen joina dom. Och så hoppas vi på bättre tider imorgon.

Hoppas ni andra hade det lite mysigare idag. Kanske ni fick äta choklad? Eller rentav kom iväg ut på gulej med era polare? Eller kanske ni led igenom Melodifestivalen men hade mysigt ändå? Oberoende, hoppas ni fick kramas.

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: