Tändren.

BLOGGUTDagarna går liiiite för fort nu. Hinner inte riktigt med i kaoset. Ska vara tillbaka på jobbet om två veckor och det känns lika avlägset som en stundande sommar i bikini. Ungen håller på och odla tänder och det tär på allihopa. De senaste dygnet hade han en mysig temperatur på 39.6 grader och ett temeprament som var lika hett. Galenpanna har han varit! Illvrålar på nätterna och kör sönder hushållet i sin gåstol på dagarna. Nu hoppas jag att de resterande tänderna inte är lika svinjobbiga att växa fram för då blir det nog ett psykbryt på föräldrafronten här. Man kan inte tro att någon som är sådär söt kan vara som ungen från exorcisten på nätterna men tro mig, om inte annat sä räcker det väl med att bara titta på mig eller Greken just nu så slitaget ganska tydligt. Arma barn.

Så, allt detta dagkaos med vad det innebär i total osynk så har lett till att jag tränar ungefär när Greken anländer från jobbet, det vill säga kring midnatt. Hoho, och dom säger att tjocka människor saknar karaktär. Har skött mig som en satans hikipinko de senaste veckorna och tur är väl det, för helt plötsligt idag slank jag in i mina pre-preggobyxor utan problem! Chocken! Men jo, livet är lite gälit just nu och det finns få saker som jag längtar så mycket efter just nu (förutom en bebis som mår bra) än det faktum att om exakt en vecka den här tiden sitter jag på Södra Teatern i Stockholm och tittar på Solala med några finfina typer. Det ni, är inte kattskit.

Jomen, om man skulle träna lite då. Klockan är ju ändå 22.37. Aj nej, barnet skriker… vi tar det efter tolv istället.

9 Kommentarer

 1. Annika skriver:

  Det där med att dom får tänder är hemskt! Vår fick fyra tänder på sex veckor, det var jobbigt för alla 😦

  Superduktig är du som orkar träna nattetid mitt i allt detta! 🙂

  • NinaFotograf skriver:

   Jo, här är det nu två på fyra veckor så får se när nästa ploppar upp. Han är ju ganska sen med tänder så slutar väl med att dom alla ploppar upp nu samtidigt. Have mercy!

 2. malin skriver:

  så jobbigt, vet många som har problem med dem. Här kan man köpa en smörja man sätter på tandköttet så att barnet inte har ont, vet inte om ni har nåt liknande där? Här har han ofta fått feber men aldrig ont av dem.

 3. Maria skriver:

  Åtm en natt nästa vecka ska du få sova ut ordentligt, käka hotellfrukost och förstås njuta av Solala. Blir bra skit. Ses snart, håll ut! Kram

 4. Maria skriver:

  Jag är alltid på jobb. Underkläder garanteras! Hittar du nåt från mina märken kan jag fixa special price for special friend. Lunch är inbokad 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: