Helgen.

Hej! Tack för alla svar på preventivmedelshärvan. Läser och funderar och blir klokare. Lustigt ändå hur olika vi alla är. Hur kan någon läkare ens pricka lite rätt när de rekommenderar en något? Anyhuu, stretar igenom med den här staven ett par månader till så får vi se sen. Saken är såtillvida klar att INGEN ska behöva gå runt och blöda sig till fördärvet för att man inte är sugen på flera kids för tillfället.

På tal om kids så har jag och barnet just avklarat en fyra dagars svit helt på tumis. Ja, alltså utan faderskapet. Han åkte till öststaterna och skidade (drack sprit) medan vi rände runt hela världen och umgicks. Har sagt det förut, och säger det igen, ni som gör detta solo 24/7, ni är episka hjältar. För hur stor kärleken till ens bebis än må vara, så finns det begränsningar i vad en kvinna orkar med. Sömnen har igen varit ett dilemma och jag har väl snittat kanske tre timmars OSTÖRD sömn per natt. Det är lite tungt rent psykiskt.

IMG_5406Vi åkte till havet på lördag för att njuta. Det var skönt. Speciellt för Adrian som har så fina kusiner som tar sig an honom som en liten utsatt hundvalp. De bär omkring på honom och leker snällt tills dom får på nerverna då han förstör deras spelsessioner. Förståeligt. Havet stormade som satan när vi åkte hem i söndags och vi kan ju lugnt säga att vi var dom enda idioterna i en Buster därute. Gungade ganska friskt. Adrian är dock rätt så sjövan (ute till havs redan nio dagar gammal) och han verkar ha anpassat sig väl till släktens kärlek till hav och vind. Där satt han knäpptyst och slumrade till då och då. Sköna tider. Fortsatte sova ett par timmar och märkte inte ens när jag flyttade över honom till vagnen från bilen så vi stack iväg ut och gå i över en timme i strålande sol men kaotiskt blås. Detta var första helgen som jag upplevde att det blev jävligt brådis att få allting att gå ihop: träning, mat, och bebstillvaro. Men det gick! Drack inte ens en Lonkero efter bastun eftersom hela släkten var så totalt slagna av tröttma att alla sov innan klockan hann slå halv elva i lördags.

Idag borde jag, eller ja inte borde utan jag SKA, ännu träna ungefär 45 minuter. Det kommer att gå, eftersom jag har bestämt att det ska gå. Orsaken till att jag sitter här först klockan 22 och tar tag i den biten är för att vi haft ett litet inferno här idag. Barnet började dagen med att bokstavligen skita ner hela vardagsrumsgolvet. Där satt han och jag och lekte då helt plötsligt hela helgens matranson rann ur honom som nån jävla fontän, genom blöja och kläder. Aldrig hänt tidigare och jag fick lite panik. Nå, ungen i duschen och där var han ju lyckligast på planeten igen. Hände en gång till med mindre damage på möbleringen, och sen avrundade vi den här kroppsvätskehelvetet med att spy ner hela sängen i gästrummet. Ja, och jag fick också hälften över mig. Så han är således magsjuk och lite lätt febrig. Sen var det slut på ätandet från hans sida. Fick i honom lite frukt och vatten och en halv flaska mjölk och sen var det godnatt. Och som bonus har jag världshistoriens mest krapulantiske man här också. Vill nån byta? Hoppas barnet repar sig snabbt. Mannen är svår att ömka då han själv satt sig i misären. Men ja, synd om han också. Lite. Pikulite. Mest synd om mig.

Från mat som kommer upp till mat som hålls nere så kan jag glatt konstatera att min ansträngningar i köket har lönat sig. Tre kilo har jag ätit bort nu. Lyckades få ihop helgen vilket var ett mindre mirakel och är glad över detta. Måste dessutom tipsa om hälsokostaffären i Karis som har ett digert utbud av bra stuff! Hittade quinoapasta där idag som jag letat som en galenpanna efter runt halva västnyland. Borde ju kanske förstå att börja på hemmaplan. Ska testas i veckan. Och därtill så investerade jag i lite nytt te från the English Tea Shop. Letade egentligen efter Pukka men tji fick jag. Dricker ju inte kaffe så gott te är rätt så väsentligt i mitt liv. Tips till er alla som har kompisar som inte dricker kaffe men ändå vill bjuda på nåt gott: skit i Liptons ASIGA gula te. Inte en käft dricker sån skit och njuter. Huj! Skaffa lite göttigt Kusmi eller Clipper så gör ni alla glada.IMG_5404Nåja, slut på detta raljerande. Dags att ta tag i den där träningen då.

4 Kommentarer

  1. Ammi skriver:

    Hårsmedjan säljer ut sina tesorter!! Jag köpte Pukka o Yogi Tea igår. Far dit o se du som är te människa 🙂

  2. snellmansida skriver:

    Även Delitukku i Pojo har Pukka 🙂 om du inte besökt delitukku rekomenderar jag det varmt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: