Söndag.

IMG_5265 IMG_5232 IMG_5267Söndag! Yay! En riktigt skön start på den dessutom. Fick sova till ELVA Förstå! E-L-V-A! Vårt barn åkte till sin farmor över natten eftersom snubben jobbade natt, och jag åkte till Ekenäs på gulej. Vi tackade av åtta av våra fina medarbetare som lämnat skeppet under hösten p.g.a. samarbetsföhandlingar och annat tjafs. Trots det dystra i det hela så var det en riktigt strålande kväll! Fick sitta och äta ifred utan att någon skrek mig i örat och dessutom så fick jag PRATA PRATA PRATA med människor. Saker som man lite tappar bort under året som hemmamamma. jag och barnet hänger ganska mycket på tumis och han är skitdålig på att diskutera medieklimatet i Finland just nu så det var fint att möta upp alla fina arbetskompisar. Vi var nästan trettio personer där så det var strålande på alla sätt. Eftersom jag nu dessutom blivit en så vettig och vuxen typ (hahaha, i ärlighetens namn vägrade jag bara att ha krapula idag. Kan inte ens dricka två glas vin längre utan att vakna med grov ångest och skitfiilis. Ovan) så drack jag inte ens en liten slurk alkohol. Och när resten av posset drog vidare på krog så satte jag mig bakom ratten och körde hem i århundradets rysligaste väder. Landade hemma och somnade före halv ett. Trodde jag hade sovit fredligt hela natten men där nånstans på småtimmarna hade jag börjat riva i Greken och panikera över det faktum att jag inte hittade barnet. Vanorna sitter i tydligen.

Så skönt ändå att inte må balle på en söndag. Har skottat snö som en idiot, och mera ramlar ner. Depressionen över detta alltså. Vill gråta som en kolikbebis. Försökte roa Adrian med lite pulka men han är lika road av vinterlekar som jag. Inte alls med andra ord. han bara stirrar på mig som om jag har fel i huvudet. Så vi gick in och åt mellanmål och sen sa den ena godnatt. Och efter att jag fått i mig årets bästa lunch, helt vegan faktiskt, så tänker jag sitta på soffan och dricka Pukka och titta på Dr. Phil. Orkar inte göra ett jota. Vill bara mysa i tre minuter tills barnet hojlar igen.

nu går vi in i vecka tre av MammaFitness också. Det har varit bra hittills. har ju börjat träna nu också och det har varit riktigt bra. Lite ovant att inte ha ett träningsprogram som innefattar cardio överhuvudtaget, inget spring alls. Blir lite rastlös. Och sen äter jag ju faktiskt hela tiden. God mat, mycket mat. Också märklig insikt, att kroppen krymper av dylik regim. Kollade vikten häromdagen och på två veckor har det försvunnit två kilo. Har alltså ätit bort två kilo. Förstår ingenting. Men vi fortsätter såhär, jag mår fint.

 

1 Kommentar

  1. Sandra skriver:

    Alltså sån snygging han är den där lilla grabben er! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: