Siduppdatering.

Goder afton! Här sitter jag och sliter. Äntligen är jag ikapp med allt jobb, men då står det här mastodonta visitkortet vi kallar hemsida här och ropar. Den observante har kanske observerat att det finns några olika kategorier man kan klicka in sig på här, typ Bröllop, Kids, etc. Nå, den observante kanske även lagt märke till att det inte finns nåt under dom rubrikerna för jag har helt enkelt inte haft tid att göra nåt åt saken. Men eftersom det nu nalkas säsong så fick jag iallafall in några bröllop under den fliken nu så att folk kan kika runt lite. Nu är jag dock för trött för att åtgärda nåt annat så resten får jag ta tag i när det inte känns som om pannan just slår i tangentbordet.

Men, ni som ska gifta er i sommar och inte bokat fotograf borde börja rappa på. Mycket är redan bokat men finns lite utrymme ännu. Och det gäller nog inte bara mig, de flesta fotograferna har sommaren ganska spikad redan när det gäller bröllop så vänta inte med att boka det som ska bokas. Mittiallt är det juni och ni står där utan.

MF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: